2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045193 بازدید | 684433 پست
پس با همیم عزیزم منم بهم تاییدیه دادن پری خانوم بیاد امپولامو شروع کنم انشالله دوتامون جواب بگیریم&n ...

انشالله عزیزم بسلامتی وخوشی همگی مامان بشیم یه نفس اسوده بکشیم. نگران نباش, شماذخیرت چنده؟ من 20ام پریودمیشم

عزیزم دور از جونت😘😘😘😘 عزیزم با ذخیره های خیلی کم مامان داشتیم که طبیعی باردار شدن  حتی ما ...

چه خوب الهی خداازاین سوپرایزهانصیب هممون کنه چقده خوبه هستی دوست عزیزم واسه سلامتی خودت وخانواده ات5تاصلوات فرستادم. 😘😘😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم ۲۶ تیر انتقال دادم که نشد البته من روز ۹ بی بی مثبت شد ولی از شبش به لک افتادم و منفی شدم. حالا ...

انشالله‌که‌هیچ‌مشکلی‌نداری‌وماه‌بعدانتقال میدی

عزیزدلم‌میدونم‌درچه‌‌‌حالی

توکل‌‌برخدا‌

خداروقسم‌میدم‌‌پنج‌تن‌‌انشالله‌ماه‌بعد‌‌‌دست‌پرهستی‌عزیزم

باشوهرت‌صحبت‌کن‌‌دلایل‌هیستروشدن‌بگوبراش‌

دست‌مانیس‌که‌..چه‌کنیم‌😔😔

مابرعکس‌شماییم

من‌ازاون‌روزکه‌ازدکتراومدم‌مدام‌باشوهرم‌بدحرف‌میزنم

زودحرصم‌درمیاد..‌

عزیزم‌آزمایشی‌که‌دادی‌چقدرهزینش‌شد؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
قربونت من تو سونو هشت تا فولیکول داشتم اما موقع تخمک کشی ۱۶تاتخمک ازم گرفتن حالا فردا باید زنگ بزنم ...

خداروشکرپس خوب بوده, منم فولی 8تابودسری قبل 5تخمک ویک جنین ببخشید میشه بپرسم داروچیاخوردی؟ من الان فرتیل ایدواوابوست یکی میخورم وقرص dhea. خداکنه اینبارمنم کلی تخمک داشته باشم

انشالله‌که‌هیچ‌مشکلی‌نداری‌وماه‌بعدانتقال میدی عزیزدلم‌میدونم‌درچه‌‌‌حالی توکل‌‌برخدا‌ خداروقسم‌م ...

ممنونم عزیزم ان شاءالله همه منتظرای نی نی دلشون بزودی شاد بشه .

همسرم اصلا اجازه حرف زدن نمیده تا بشینم بهش توضیح بدم .

من آزمایش تیروئید و قند و چربی هم بود شد ۲۹۰ هزار با دفترچه تامین اجتماعی.

خدایا شکرت
سلام عزیزم ممنون میشم جواب بدین.من شیاف وخدارو شکر پیدا کردم. مثل قرصه.همینجوری بزارم واژن؟؟!!!

بله عزیزم البته ابزار داره داخل جعبه اش قرص رو بزن سرش واداخل واژن بزار

حتما ملاتونين و dhea هم بخور در كنار اونا ، اينوفوليك بخوري ديگه اوابوست لازم نيست به جاش dhea را بخ ...

ملاتونین راحت پیدا میشه؟

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و من رستگار
ممنون عزیز دلم. راستش من نمیدونستم عفونت واژینال از طریق آزمایش ادرار مشخص میشه، من حدود یک ماه و نی ...

نه  گلم اشتباه نشه، عفونت واژینال فقط با علائمی مثل سوزش و خارش و ترشحات سبز یا زرد بد بو مشخص میشه 

عفونت ادراری با ادرار

و به محض اینکه رحم از لگن به سمت شکم بره کمتر میری دستشویی، البته ماه های آخر دیدنی میشی🙈🙈🙈🤭🤭🤭باید کنار دستشویی رختخواب بندازی🥴🥴🥴🥴