2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045193 بازدید | 684433 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم آره خداروشکر ۲۴تا تخمک ازم کشیدن که ۱۹تاش بالغ بود فقط هایپر شدم حالم روبه راه نیست

به سلامتی ایشالا کلی جنینای باکیفیت تشکیل میشه برات وبا اولین انتقال مامان‌میشی 

سلام دوستان دکتر به من گفت فشار روی رگهای رحمم زیاده وباید اسپرین ۸۰ بخورم  حداقل تا۳۲ هفته ... ...

نازنین جون من فقط میدونم ماها هم که آی وی اف کردیم هرروز میخوریم

همون آزمایش ادرار هست گلم  نه دوغ ورم نمیاره مگر اینکه خیلی شور باشه، که اونم به خاطر نمک هست ...

عزیزم دکتر به من گفت فشار رگهای رحمم زیاده باید ازالان آسپرین ۸۰ شروع کنم تا حداقل ۳۲ هفته ..نگران شدم نکنه اتفاقی بیوفته میترسم 

خدا از دهنت بشنوه یا امام رضا یعنی میشه. اخه روز ششم بوده ها جنینم بلاست بوده بعدم چون این سری فقط ...

چرانشه‌عزیزم

مطمعن‌باش‌‌مامان‌شدی

عزیزم‌‌‌گل‌پسری‌بچه‌دومته‌؟؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
نازنین جون من فقط میدونم ماها هم که آی وی اف کردیم هرروز میخوریم

اره عزیزم منم توانتقال میخوردم ..دکتر گفت  تو ای وی اف بخاطر هورمون های بالایی که دریافت میکنیم خون خیلی غلیظ میشه گفت من اگه نخورم فشارم خیلی بالامیره وخطرناک میشه 

شما تا به حال انتقال منفی هم  داشتید

آره‌عزیزم

تقریبا‌تیرماه‌‌انتقال‌دادم‌که‌نشد

من‌خودم‌میدونم‌یارحمم‌مشکل‌پیداکرده‌‌یاسیستم‌ایمنی‌

بدنم‌بالاست..

چون‌جنین‌هام‌عالی‌هستن‌

حالا‌دکی‌یه‌ماه‌بهم‌انتی‌بیوتیک‌داده

پریودبشم‌سیکل‌لانگ‌‌درنظرگرفته

تقریبا‌۲ونیم‌ماه‌دیگ‌انتقالمه

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
عزیزم شما درمورد سوال بالاییه من اطلاعاتی داری ؟ 

راستش نمیدونم فشار برای چیه اما منم توی بارداری اولم تا ٣۶  هفته آسپیرین ٨٠ داشتم. این سری بعد از سونو غربالگری دکتر آسپیرینم رو دوبرابر کرد. یعنی شبی دو تا آسپیرین ٨٠

آسپیرین باعث میشه خونرسانی به جنین به شکل بهتری انجام بشه و چیز نگران کننده ای نیست 

ممنون عزیزم بابت پاسخت😘 میگم النا جون من درد شدید پری دارم بخاطر هایپریه؟ بعد اینکه من موقع تخمک ک ...

ببین به دکترت اطلاع بده حتما. من خونریزی نداشتم ولی یه روز لک بینی شنیدم طبیعیه ولی شما میگی خونریزیه. اصلا نترسا ولی حتما به دکترت اطلاع بده.

راستش نمیدونم فشار برای چیه اما منم توی بارداری اولم تا ٣۶  هفته آسپیرین ٨٠ داشتم. این سری بعد ...

برای منم دکتر سونو وآزمایش غربالگریمو دید گفت باید اسپرین بخورم ازدیروز گفته من هنوز نخوردم از بس که ازدارو وقرص بدم میاد 🙈باید خودمو تنبیه کنم پشت گوش نندازم ...ممنون عزیزم ایشالا به سلامتی زایمان میکنی عزیزم