2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045187 بازدید | 684433 پست
نه به نوع زایمان که ربطی نداره گلم  به عوارضش هم چی بگم والا فکر نکن، اگر متخصص بوده پس باز خی ...

عزیزم من ۶هفته هست انتقال دادم از دیروز یکم لکه های قهوه ای میبنم نگران شدم یعنی ازچیه؟

خدااااجونم ممنونم بابت هدیه کوچولوت،خدایاااا شکرت منم بعداز ۷سال مامان شدم،دعا‌کنید برام همه چی خوب پیش بره،امام حسین ممنونم که رومو گرفتی😇توروز اربعین تستم مثبت شد😍یه صلوات واسه منتظرا....چقد زود رفتین عشقای من....کاش منم برده بودین....آخه چراااااااااااااا😭😭😭😭😭😭😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه به نوع زایمان که ربطی نداره گلم  به عوارضش هم چی بگم والا فکر نکن، اگر متخصص بوده پس باز خی ...

مرسی عزیزم ان شاالله بهمن ماه میرم دنبالش اگه تا اونموقع نرم دنبال سرپرستی بچه

اوو شوهرمن نمیگه خودش بیشتر بچه میخواد اینقدر گفته تا راضیم کرده

دقیقا شوهره منم به زور راضیم کرده حالام اینجوری میره میگ ما میخایم ای وی اف کنیم اعصاب نذاشته واسم

اره عزیزم منم تا دو روز خون داشتم گفتن طبیعیه پریود بشی اصلا انگار نه انگار تخمک کشی شدی امپول چی زد ...

کاش زودتر پریود شم هم درد دارم هم خون عین پریودی نوار گذاشتم

من سینال و hmgو ستروتاید داشتم برای آزاد سازی هم اوویترل زدم الانم دکتر کلی برام آمپول داده بزنم

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
چه خبر عزیزم؟ان شاالله که خوش خبری

سلام عزیزم آره خداروشکر ۲۴تا تخمک ازم کشیدن که ۱۹تاش بالغ بود فقط هایپر شدم حالم روبه راه نیست

سلام عزیزم آره خداروشکر ۲۴تا تخمک ازم کشیدن که ۱۹تاش بالغ بود فقط هایپر شدم حالم روبه راه نیست

خیلی خوبه عزیزم.ان شاالله که جنین های تپل برات تشکیل میشه.برا هایپری هم بگو شوهرت برات دوغ شور درست کنه.مرتب بخور.و سفیده تخم مرغ هم همینطور.ان شاالله خوب خوب میشی.

خدایا شکرت  
خیلی خوبه عزیزم.ان شاالله که جنین های تپل برات تشکیل میشه.برا هایپری هم بگو شوهرت برات دوغ شور درست ...

قربونت برم عزیزم ان شاالله که خدا تو دلیتو براتون نگه داره 

آره از وقتی اومدم خونه بیچاره شوهرم یا دوغ داده دستم یا تخم مرغ

میگم ملیکا جون تو مرکز بهم گفتن شنبه برم مطب دکترم برای معاینه و کنترل یه خانومی اونجا بود گفت لازم نیست بری بذار هر موقع پریود شدی برو به نظرت همون شنبه برم یا بمونم پریود که شدم برم؟

سلام عزیزان..من جنین فریز دارم رفتم تو سیکل انتقال.دو برگه قرص ال دی بهم داد دکتر.گفت از روز پنج پریود شروع کن .برگه دوم قرص ال دی پنج تاش که موند سوزن سوپر فکت بزن..بااین حساب من تا 36روز باید ال دی بخورم چرا آخه؟

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍