2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045227 بازدید | 684438 پست
عزیزم یه بار دوم روزه پری میری یه بارم ۱۰ تا ۱۲ تا استرادیولو خوردی میری بعدش بهت میگن فلان روز بیا ...

آها پس تو پریود رفتم،بار دوم دیگه همونجا باید بمونم برا انتقال،ممنون

ببخشید یه سوال دیگه،دارو ویا غذا یا مکمل خاصی بخورم برا قبل انتقال،از الان؟

می زند برهم جهان را         هر که یه دل بشکند🍃

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من اندومتریوز داشتم باردار شدم دوبار ولی متاسفانه سقط شد البته من سپتوم رحمی هم داشتم که باعث عدم رش ...

درسته

دکتر گفت طبیعی باردار میشی

من اصلا یک سالم اقدام نداشتم

چون عجله داشتم رفتمivf کردم

وگرنه کسی که اندومتریوز داره طبیعی باردارم میشه

ایشالا. وهم چنین  چیا بخورم مثلا

من الان دارم پودر اینوفولیک میخورم روزی دوساشه با ملاتونین هر شب قبل از خواب کیوتن روزی یک عددویتامین سی وب۶بعد از صبحانه ویامین ای ۴۰۰ یک روز در میون فرتیل اید روزی دوتا امپول ب۱۲ هر هفته فولیک اسید ویتامین دی ۵۰۰۰هر۱۵ روزیک عدد ومن تنبلیم کمی دارم دکتر روزی بهم سه تا متفورمین داده کلا خودمم بستم به گرمی شب وصبح یه لیوان معجون بببینیم خدا چی میخواد همه چیز دسته اون بالاییه اگرم گیرم بیاد میخوام این بار گونال بزنم که متاسفانه میگن نیست

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
آها پس تو پریود رفتم،بار دوم دیگه همونجا باید بمونم برا انتقال،ممنون ببخشید یه سوال دیگه،دارو ویا غ ...

اونو دیگه نمیدونم دوستان با تجربه ی دیگه جواب بدن شرمنده

ببین عزیزم در هر صورت مهریه باید بده مگر اینکه اهرم فشار برای طلاق بزاره که بگه ببخشی تا طلاق بدم ام ...

اره به خاطر مهریه داره این بازی هارو درمیاره

من اصلا کوتاه نمیام

۵سال عمرمو گرفته

مگه الکیه،راحت ببخشم

مفتی گرفته مفتی هم طلاق بده

من که نمیخوام دوباره شوهر کنم

اگه واقعا این شوهره،نمیخوام

خدا لعنتشون کنه،من که سپردم دست خدا

درسته دکتر گفت طبیعی باردار میشی من اصلا یک سالم اقدام نداشتم چون عجله داشتم رفتمivf کردم وگرنه ...

خدا به دلت آرامش بده و هر چه به صلاحته برات پیش بیاد گلم 🌺

خدایا خودت مواظبش باش

کیا با اضافه وزن آی وی اف کردن نتیجه گرفتن توروخدا جواب بدین

خدایا خودمونیما اگه من نبودم دنیات میخواست عقده هاشو سره کی خالی کنه 😢😢😢قلمت بشکنه روزگار گر ننویسی برما چه گذشت😢😢😢😢😢😢😢😢😢
من از یه هفته قبل خوردم خیلی تخمک نداشتم همش ۸تا ولی خوب بعدش حالم خداراشکر خیلی خوب بود الهی شکر۶ ...

شما تنبلی تخمدان نداشتی به نظرت دوغ که سردیه ضرر نداره ؟تخم مرغم باید حتما ابپز باشه ؟دیگه چیا خوردی تقویتیم خوردی ؟من چون تنبلی دارم میترسم مثل اون سری دست خالی برگردم سری اول اصلا استرس نداشتم ولی الان خیلی استرس دارم😔

کیا با اضافه وزن آی وی اف کردن نتیجه گرفتن توروخدا جواب بدین

عزیزم من اضافه وزن داشتم تازه بعدازتخمک کشی هم سه چهار کیلو باز اضاف کردم اراده هم نداشتم کم کنم،ولی به خودم رسیدم گرمی خوردم بیشتر شبا سعی میکردم حداقل ۶۰تا درازونشست بزنم وپیاده روی هم داشتم،ولی مهم ترازهمه ایمان قلبی داشتن به خدا هست،چون فقط اون بالایی باید بخواد،من با انتقال اول خدارشکر مثبت شدم والان ۶هفته ودوروز دارم از دیروز لکه بینی دارم،برام دعا کن،انشالله شماهم موفق باشی

خدااااجونم ممنونم بابت هدیه کوچولوت،خدایاااا شکرت منم بعداز ۷سال مامان شدم،دعا‌کنید برام همه چی خوب پیش بره،امام حسین ممنونم که رومو گرفتی😇توروز اربعین تستم مثبت شد😍یه صلوات واسه منتظرا....چقد زود رفتین عشقای من....کاش منم برده بودین....آخه چراااااااااااااا😭😭😭😭😭😭😭
عزیزم من اضافه وزن داشتم تازه بعدازتخمک کشی هم سه چهار کیلو باز اضاف کردم اراده هم نداشتم کم کنم،ولی ...

انشالله به سلامتی نی نی رو بغل بگیری الان منم ورزش کنم قبل از تخمک کشی به نظرت خوبه همون دراز نشستو چون منم اصلا اراده ندارم دکتررم میگه باید کم کنی

پیج انجمن هم فرستاده بودم عزيزم  دو تا   moshavere_shirdehi Shiremadar  آبار ...

ممنونم عزیزدلم خدا خیرت بده چشم اینهفته سعی میکنم بترکونم دیگه ان شاالله 🤣 از دیشب شروع کردم دارم میخونم 😘😘😘 زینبی جون واسه خود سزارین و رفتارهای بعدشم اگه راهنمایی داری ممنونت میشم بهم بگی😘😘😘😘😘😘😘😘😘 ببخشید عزیزم انقد مزاحمت میشم ،خدا حفظت کنه ان شاالله 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
انشالله به سلامتی نی نی رو بغل بگیری الان منم ورزش کنم قبل از تخمک کشی به نظرت خوبه همون دراز نشستو ...

ممنون عزیزم انشالله روزی شما باشه،آره ورزش خیلی تاثیر داره،ولی انشالله آمپولای تخمک کشیو شروع کردی دیگه به خودت فشار نیار

خدااااجونم ممنونم بابت هدیه کوچولوت،خدایاااا شکرت منم بعداز ۷سال مامان شدم،دعا‌کنید برام همه چی خوب پیش بره،امام حسین ممنونم که رومو گرفتی😇توروز اربعین تستم مثبت شد😍یه صلوات واسه منتظرا....چقد زود رفتین عشقای من....کاش منم برده بودین....آخه چراااااااااااااا😭😭😭😭😭😭😭