2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045239 بازدید | 684440 پست
نمیدونم چرا فکر میکنم اینایی که باردار میشن سینه دردو دارن دیگه  همه اش منتظر این دردم من 😓

سینه درد برا من از اواخر هفته هفت شروع شد و واقعا درد گرفت. یبوست هم میگن علامته که برا من از هفته هفت هشت شروع شد. ببین الان هر چیزی که فکر میکنی علامته، علامت نیست عوارض داروهاست که برا هر کی یه جور خودشو نشون میده. اصلا دنبال علایم نباش. به خدا توکل کن. چله حدیث کسا به خیلیا از جمله خود من حاجت داده. هر شب حدیث کسا بخون، ایشالا حضرت فاطمه به هممون حاجت میده.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سینه درد برا من از اواخر هفته هفت شروع شد و واقعا درد گرفت. یبوست هم میگن علامته که برا من از هفته ه ...

باشه حتما 

ممنونم که جوابمو دادی عزیزم 🌺❤️❤️❤️

خدایا خودت مواظبش باش
سلام خانوما من امروز پانکچر داشتم هایپر شدم😭😭 سفیده تخم مرغ آبپز و دوغ شور و کباب میخورم دیگه چیا ...

انشالله کلی جنین تپل شما کجامیری چند تا تخمک داشتی

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
مگه از روز اول حساب نمیکنن؟

هر ۲۴ ساعت یه روز حساب میشه. مثلا اگه شنبه ساعت ده صبح انتقال داده باشی از ساعت ۱۰ صبح شنبه تا ۱۰ صبح یک شنبه میشه یه روز .و همین طور تا آخر

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
انشاالله که ناامیدنشی عزیزم گفتی چندتا انتقال دادی

سه تا که چهارروزه بودن اما دوتاش بلاست بود که سه تاش پی جی اس شده بودن 

اما دوتا فریز دارم که اونا پی جی اس نشدن یعنی اگه اینبار نگیره سری بعد خیلی های ریسکه 🤦🏻‍♀️

انشاالله انشاالله بله عزیزم 

شما دفعه چندم انتقال میدین یه جنین انتقال دادین ؟منم آمپول دکا میزنم پریود بشم سیکل انتقالم شروع میشه انتقال سومم میشه دوانتقال قبلی منفی شدم فقط دوتا جنین دارم ایشالا که حتما حتما مثبتی 

سلام عزیزم...شماfshتون بالا بود؟چه قرصی استفاده کردید؟

نه گلم تیرویید. امروز چندمین باره tsh رو مینویسم fsh😬😉

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
نه دکتر اصلا نگفت اهدایی. دکتر قبلمم گفت ولی این مرکز که اومدم اصلا نگفت اهدایی. آخه همسرمم ضعیفه می ...

آهان انشالله هر چی صلاحته همون بشه.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام خانم ها  من يه سوال دارم  اگر توي يك طرف مثلا ٤ تا جنين باشه و از فريز درش بيارن و ...

من انتقال دوم تو نی سه تا داشتم دوتاشو انتقال دادن اون یکی دیگه رو دیدن رشدش خوبه دوباره فریزش کردن برامون

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت