2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045243 بازدید | 684441 پست
داروهای انتقالت چیا هست عکست تار بود نمیشد دید

گلم توکه تو مرکز انتقال دادی چجوری بود ؟

بعدم مگه نمیگن اشعه گوشی خوب نیس شما خیلی از گوشی استفاده میکنی خواهر گلم

خدایا خودمونیما اگه من نبودم دنیات میخواست عقده هاشو سره کی خالی کنه 😢😢😢قلمت بشکنه روزگار گر ننویسی برما چه گذشت😢😢😢😢😢😢😢😢😢
حتما نزدم دیگ ولی از مامانم پرسیدم گفت اصلا امکان نداره نزده باشی شایدم بهداشت نگفته وگرنه هرسری که ...

نگران نباش عزیزم . حتما یه خیری توش هست . الان بیشتر اعصاب خودتو خورد میکنی در صورتی که وضعیت تغییری نمیکنه . این چندماه از لحاظ روحی و جسمی به خودت و همسرت برس . انشالا به زودی به خواسته ات برسی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم توکه تو مرکز انتقال دادی چجوری بود ؟ بعدم مگه نمیگن اشعه گوشی خوب نیس شما خیلی از گوشی استفاده ...

مثل معاینه خیلی راحت

بزار انشاالله انتقال بدی مگه روزات میگذره😔

هرچی قران میخونی تلوزیون میبینی زمان استپ کرده انگار

راستی روز انتقالت کی هست

مثل معاینه خیلی راحت بزار انشاالله انتقال بدی مگه روزات میگذره😔 هرچی قران میخونی تلوزیون میبینی ز ...

ن من یکسالی میشه ک به خاطر اشعه از گوشی خیلی کم استفاده میکنم گفتم وقتی انتقال دادم گوشی ا خودم دور میکنم من شنبه انتقالمه یه جنین سه روزه ک دوماهه فریز برام انتقال میدن یعنی نتیجه میگیرم 😊

خدایا خودمونیما اگه من نبودم دنیات میخواست عقده هاشو سره کی خالی کنه 😢😢😢قلمت بشکنه روزگار گر ننویسی برما چه گذشت😢😢😢😢😢😢😢😢😢
ن من یکسالی میشه ک به خاطر اشعه از گوشی خیلی کم استفاده میکنم گفتم وقتی انتقال دادم گوشی ا خودم دور ...

انشاالله که میگیری

زیادم حساس نباش

اکثرخانمایی که این جا باردارند ویا مثبت شدندبیشترباگوشی سرخودشون رو گرم کردند

انشاالله که میگیری زیادم حساس نباش اکثرخانمایی که این جا باردارند ویا مثبت شدندبیشترباگوشی سرخودشو ...

انشالله منکه راه آخرمه شوهرم زیاد موافق اینجور دوا درمونا نیس به زور راضی شد ک آی وی اف کنیم چون دکتر میگ هردوتون سالمین شوهرمم میگ ولش کن هروقت خدا خواست خودش بهمون بچه میده ولی من از انتظار خسته شدم تو خونه خیلی تنهام چون خونم جداس راستی تو روز چند انتقالت میشه ؟

نگران نباش عزیزم . حتما یه خیری توش هست . الان بیشتر اعصاب خودتو خورد میکنی در صورتی که وضعیت تغییری ...

قربانت...

زنک زدم آزمایشگاه گفت منفیه باید واکسن بزنی

اره حتما قسمت این بوده دیگ سپردم به خدا

انشالله منکه راه آخرمه شوهرم زیاد موافق اینجور دوا درمونا نیس به زور راضی شد ک آی وی اف کنیم چون دکت ...

من جمعه انتقال دادم فکرکنم امروز ششمم باشه

دعام کن میگن دعا درحق همدیگه میگیره