2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045159 بازدید | 684431 پست
ممنونم عزیزم دعا کن برام چهارشنبه دادگاه دارم لابد میخواد بگه بفرستینش پزشک قانونی ثابت شه نازاست ...

ببین عزیزم در هر صورت مهریه باید بده مگر اینکه اهرم فشار برای طلاق بزاره که بگه ببخشی تا طلاق بدم اما اگه واقعا عجله نداری یا دلایل خودتو داری اصلا کوتاه نیا 

ببخشید من نظر دادم البته اصلا توی ماجرای شما هم نیستم  امیدوارم هرچی خیره براتون اتفاق بیفته اما نترس از بابت اینکه بگه مهریه نمیدم و نفقه نمیدم

من امروز  ۱۰ هفته و یک روزمره. از صبح  زیردلم خیلی تیر میکشه و تیرش به بغل رون و در نهایت ...

دراز بکشید ببینی با استراحت آروم میشه

تواین هفته ها این درداطبیعیه نگران نباشید

انشاالله چیزی نیس

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دراز بکشید ببینی با استراحت آروم میشه تواین هفته ها این درداطبیعیه نگران نباشید انشاالله چیزی نیس

دراز میکشم تا وقتی تکون نمی خورم خوبه بعد که جابه جا میشم باز تیر میکشه. چیز خاصی نیست؟ اگه خطرناکه برم دکتر؟

دراز میکشم تا وقتی تکون نمی خورم خوبه بعد که جابه جا میشم باز تیر میکشه. چیز خاصی نیست؟ اگه خطرناکه ...

عزیزم یک ساعت به پهلوی چپ دراز بکشید خوب میشید

اگر دیدی خدای نکرده خوب نشداون موقع برید

دکتر من میگه دردهایی که تو حاملگی با استراحت ازبین بره خطرناک نیس

15روز  منفی شد

مهگل جونم خدا به دلت ارامش بده .حتما حکمتی توش بوده .بار چندمته ؟ بازم جنین داری؟ خدارو چه دیدی شاید طبیعی باردارشدی .خیلی ها بعد انتقال منفی شون خدا براشون معجزه کرده .پس توام ناامید نباش 

چون نخوندی پیجو😁😁😁😬😬😬

اره والا🤣🤣 دیشب سرچ کردم خانم دکتر خدیجه ظریفی؟ انجمن شیر مادر رو پیدا نکردم😐

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
مهگل جونم خدا به دلت ارامش بده .حتما حکمتی توش بوده .بار چندمته ؟ بازم جنین داری؟ خدارو چه دیدی شاید ...

بار اولم عزیزم فقط یه جنین برام تشکیل شد نه دیگه فریز ندارم منفی شدن چقدر سخته آدم داغون میشه 

مرسی از همدردیت 

عزیزم ایشالا سری بعد میشه 🤕😞 منم هفته دیگه ازمایش باید بدم خیلی ناراحت شدم برات عزیزم کاملا درکت م ...

فدای محبتت انشاءالله شما مثبت میشی دل ما رو شاد میکنی آدم وقتی میخواد راه از اول بره میترسه حالش بد میشه

اخه درسته ک اولین باره ازمایش دادم ولی قطعا مدت کمی نیست ک این مشکلو دارم. دفعه قبل بدون ازمایش میکر ...

خودت حتما باید پیگیر کارات باشی.الان دوست من شرایط شمارو داشت تخمک‌کشی کرد تخمک هاپوج شدن.بعد که دارو دادن برا این مشکلش با ای یو ای باردار شد