2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045156 بازدید | 684431 پست
من خیلی خیلی دوست دارم شما مثبت بشید و نه ماه بارداری رو بسلامتی طی کنید الهی خدا دعامو در حقتون ببی ...

نمیدونی با حرفات چه انرژی مثبتی بهم منتقل کردی

الهی آمیییییین

انشااالله به حق بی بی فاطمه زهرا هرچی از خدا میخای بهت بده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه فک کنم کلا ازمایش کرونا آزاده و بیمه بهش تعلق نمیگیره من اینجوری شنیدم حالا نمیدونم درسته یا نه

چرا یسری بیمه ها قبول میکنن واگه دکتر بنویسه ارزونتره.

شماخودتون ازمایش دادین یا دکتر نوشت براتون؟

یا رب العالمین
ممنونم که بیادم بودی فکر کردم بچه ها منو فراموش کردن راستی خودت چیکار کردی Ivf  کردی

مگه میشه فراموشت کنیم خواهر گلم .اره جانم .دارم دارو مصرف میکنم برا سومین انتقالم.فقط همین یه بسته رو دارم .توشرایط خیلی بدی قرار دارم مشکلی برام پیش اومد که واقعا ازنظر روحی داغونم بااین وضعیت هم رفتم برا انتقال .خواستی بیا خصوصی حرف بزنیم درمورد پرونده ودادگاه هم خواستی میتونم کمکت کنم

ممنونم عزیزم دعا کن برام چهارشنبه دادگاه دارم لابد میخواد بگه بفرستینش پزشک قانونی ثابت شه نازاست ...

خیالت راحت هیچ کاری نمیتونه بکنه .مدارک پزشکیت دست خودته؟ وکیل داری؟ فقط خواهری اصلا نقطه ضعف ازخودت نشون نده خیلی قوی باش میدونم سخته اما بعضی وقتا ادم باید بازیگر خوبی باشه هرچند تودلت اشوبه ولی قوی باش .من وهمه دوستان دعاگویت هستیم .حتما منم درجریان بزار .بخدا انگار خودم دارم این راهو طی میکنم 

سلام بچه ها من صبح آزمایش دادم نیم ساعت دیگه احتمالا جواب آماده میشه التماس دعا دلم طاقت نیاورد تا ش ...

ان شاء الله مثبتی خواهر گلم .میای با پتای توپولی مارو هم خوشحال میکنی .از الان ذوق جشن مامان شدنت رو دارم 

سلام خانم ها 

من يه سوال دارم 

اگر توي يك طرف مثلا ٤ تا جنين باشه و از فريز درش بيارن و ٢ تا رو انتقال بدن اون هاي ديگه ازبين مي رن يا ميشه دوباره فريزشون كرد ؟

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….

عزیزم سیستم ایمنی بدنت علیه غده ی تیروییدت آنتی بادی تولید میکنه.کورتون میدن برا درمانش.تا پایین نیو ...

اخه درسته ک اولین باره ازمایش دادم ولی قطعا مدت کمی نیست ک این مشکلو دارم. دفعه قبل بدون ازمایش میکرو کردم هم تعداد خیلی زیاد بود، هم کیفیت رو جنین شناس گفت خوبه. اما زینب جون هم با شما هم نظر بود.

بنظرت دکتر زنان رویان، برام داروهای پانکچر رو مینویسه؟ ولی بهش بگم فعلا مصرفشون نمیکنم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

من امروز  ۱۰ هفته و یک روزمره. از صبح  زیردلم خیلی تیر میکشه و تیرش به بغل رون و در نهایت میرسه به واژن و داخل واژنم تیر میکشه. چی کار باید بکنم کسی هست که این دردا رو داشته باشه به من کمک کنه نگران شدم

برای من بالا بود انجام دادن 

هر دو فاکتور؟

کدوم مرکز بودید؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
ان شاءالله که بزودی زود یه نی نی زیبا و سالم و صالح میاد میشه نور چشم و آرامش دلتون.

الهی آمین ممنونماز دعای پرمهرت😘😘😘😘😘 انشالله شما هم خیلی زود بهترین نتیجه نصیبتون بشه👶👶❤