2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045241 بازدید | 684440 پست
عزیزم به سلامتی 😍 😍 😍 😍  ببین گلم اول از همه اگر نگران بی حسی نخاعی هستی برو پیج دکتر ظریف ...

عزیزدلممممم ممنونم خیلیییی لطف کردی😍😘😘😘😘 چرا تجدید شدم؟🤣🤣🤣

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
سلام من هایپرشدم تخمکام زیادشدن اما علایمی ندارم چی باید برای جلوگیری از اب اوردن تخمکام بخورم؟

سفیده تخم مرغ آبپز 

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی گلم خدا خیرت بده یعنی به جز همسرم بهتره کس دیگه ای هم همرام باشه؟

نه عزیزم اصلا نیاز نیس همسرت کافیه

ب خودت آرامش بده بگو من بهترین و باکیفیت ترین تخمکارو دارم فردا نی نی هات رشد اولیه اشونو تو آزمایشگاه شروع میکنن 

چ ازاین بهتر فدات شم

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
نه عزیزم اصلا نیاز نیس همسرت کافیه ب خودت آرامش بده بگو من بهترین و باکیفیت ترین تخمکارو دارم فردا ...

وااای حرفت چقدر به دلم نشست یعنی میشه منم یه روزی مامان شم ای خدا تو رو قسمت میدم به خودت که هیچ کسو از داشتن بچه ی سالم و صالح محروم نکن

ببخش رها جون زیاد سوال میپرسم ازت 

میگم بعد عمل چجوریه منظورم اینه بستری اینام هست؟ اون موقع همسرم میتونه بیاد پیشم؟

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
سلام عزیزم انشالله که گل پسری چسپیده به مامانش ببخشید شوهرتون قبل از پانچکر چند روز تخلیه نداشت ؟

سلام عزیزم انشاالله که همینجورباشه که میگی

گلم شوهرمن سه شب تخلیه نداشت

ممنون عزیزم ان شاالله😍😘 والا من داروم به نظر خودم کم بود از روز سوم پری تا روز هفت پری سینال میزد ...

نه عزیزم شاید تعدادشون کم باشه ولی واحدشون خوبه.

بسلامتی پانکچر بشی، ممنونم از جوابت

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
آها اینم یادم رفت بگم از روز نهم تا یازدهم هم ستروتاید داشتم

منم یه بار میکرو شدم داروهام سینال، ستروتاید و هاش ام جی بود. فقط فکر کنم برا ازادسازی دکاپپتیل داشتم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
آره عزیزم من قبلا هم توضیح دادم .من شوهرم اولین بار که تو رویان ویزیت شدیم فقط هفت یا هشت دونه اسپرم ...

راستی عزیزم، نمونه ی اسپرم همسرت ک برا روز پانکچر داد، بعد از چ مدت بود؟ منظورم اینه نمونه قبلی مال چند وقت قبل بود ک یه دفعه غافلگیر شدین

شما چقدر هزينه كرديد و چرا اهدايي گرفتيد؟ 

من پارسال هزینه کردم و فریز کردم...یائسگی زودرس تو 37 سالگی...تخمک با اون همه تقویتی. وداروهای مختلف یه تخمک کوچیک داشتم فقط ...15 میلیون هزینه شد ...بار اول فرش انتقال دادم. و 10 هفته سقط شد به علت مشکل انعقادی ...بار دوم فریز انتقال دادم 3 روزه الان 6 هفته هستم خداروشکر اینبار پول انتقال و داروها و سونوها 4 و نیم شد 

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین

[QUOTE=161744198]آره ولی اگر آزاد سازی باشه چرا ساعتش مهم نیست چرا فقط ساعت hcg رو دقیق میگن شایدم برای بلوغ نهایی ب ...[/QUاوترال 

ساعتشم میگن دقیق منم برای آزادسازی دو تا اوترال زدم گفتن ساعت 12:30 شب بزن