2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045187 بازدید | 684433 پست
سلام رها جون خوبی  خب خداروشکر که خوب بوده  واسه منم همینطوره نمیدونم شاید دلیلش اینه دی ...

دیشب اشتباه کردم رفتم ، از ساعت ۹ شب تا ۱۱ شب منو نگه داشتن بتونن یه نوار بگیرن ،دستگاهاشون خراب بود بیمارستان دولتی بود اصلا یه وضعی ،دیگه قشنگ با گریه اومدم خونه 😥فردا باید برم دکتر واسه هفته دیگه برام سونو بنویسه اگه همونطوری بریچ باشه احتمال زیاد آخر هفته دیگه سزارین نوبت بده

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تیکرم زیادی رفته جلو فک کنم😀چهارشنبه هفته پیش رفتم دکتر معاینه کرد، گفت دهانه رحم بالاست و حالا حال ...

به سلامتی عزیزم انشاالله به موقع و سالم نی نی رو بغل کنی و به زایمان راحت داشته باشی  

آخرین بار که رفتی سونو وزن پسرمون چقدر بود ؟ 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
دیشب اشتباه کردم رفتم ، از ساعت ۹ شب تا ۱۱ شب منو نگه داشتن بتونن یه نوار بگیرن ،دستگاهاشون خراب بود ...

حالا استرس نداشته باش گلم اشکال نداره مهم اینه که تکون میخوره وای بیمارستان دولتی که میگی یاد بیمارستان آرش میفتم خیلی بد بود خیلی 

انشاالله که سونو میکنی و تاریخ زایمانت رو میگه به سلامتی 

آخرین بار چند هفته سونو شدی وزن نی نی یادته؟ من تازه هفته دیگه میرم سونو استرس وزن دارم 😢

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
باتوجه به حرفایی ک زدین جنینای من 8 سلولیه و سه روزه و دوماهه ک فریز هستن خوبن یعنی؟

دلبرم تو برگه سونوت نوشتس اگه 5روزه بخوان برات انتقال بدن ننوشته باشن چیزی یعنی سه روزه 

اکثر اوقات دفعه اولو سه روزه انتقال میدن

منم و حسرتِ با تو ما شدن...
با اجازت فردای انتقال رفتم 😣🤕ایشالا که خیره

نه گلم طوری نیست.....اونقدرا هم مهم نیست دیگه محص احتیاطه ....وگرنه بخواد بگیره میکیره دیگه....فقط باید خدا بخواد و بس

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
حالا استرس نداشته باش گلم اشکال نداره مهم اینه که تکون میخوره وای بیمارستان دولتی که میگی یاد ب ...

اره بخدا اولین و آخرینبارم بود میرم دولتی ، قشنگ اشکمو دراوردن هر کی میومد یچیزی میگفت ،باز خدا خیرش بده یکیشون خیلی دلداریم داد کمکم کرد ، من ۳۵ هفته رفتم ۲۴۸۰ بود ، نه عزیزم اصلا بهش فکر نکن مطمئن باش الان تو بهترین حالتشه وزنشم خوبه ، واسه منم یه کوچولو وزنش کمه ولی ان شاالله بدنیا بیان خودمون میسازیمشون 🤣 من چون برادرزاده ها و خواهرزاده هام زود بدنیا اومدن با وزن کم ،خیلی استرس وزنشو ندارم ،نگران نباش توکل بخدا 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
خداروشکر مردم از استرس

خدا نکنه گلم....اروم باش....ارامش خیلی مهمه

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
مرسی عزیزم ،انشالله ،از دکتر شیوا پرسیدم ،گفت گونال هم روی کیفیت و هم روی تعداد تاثیر داره و خیلی خو ...

ممنون ک پرسیدی عزیزم

ای کاش پیدا میکردیم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻