2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045220 بازدید | 684438 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدر وضعيت من مث شماس پي ار پي كردم و ي چهار روزه و دوتا بلاست برام انتقال دادن خيلي التماس دعا ع ...

عزیزم ان شاالله که دیگه ایندفعه مثبتی.پی آر پی خیلی کمک میکنه.من که پی آر پی کرده بودم خیلی حسم مثبت بود و خیلی امیدوار شده بودم.الان روز چندمی؟'حتما که دعا میکنم.چشم.

خدایا شکرت  
خواهریا شیافت واژن باید بزارم یخچال باشه؟؟؟

بله عزیزم اینجوری واسه استفاده بهتره 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
اره فردا روز آزمايشممه شما علائم داشتين؟

ان شاالله ان شاالله که با جواب مثبت میای‌.فردا حتما پیگیر میشم.والا از دوستان بودن که هیچ علایمی نداشتن.من درد دور ناف و درد زیر شکم داشتم.

خدایا شکرت  
ان شاالله عزیزم.آزمایشت چندمه؟

بهم گفتند۱۹برج آزمایش بدم که میشه۱۷روز بعدازانتقال

ولی خودم گفتم روز دوازدهم انتقال یاچهاردهم بی بی بزنم چون جنین بلاست بوده نظرشما چیه

بهم گفتند۱۹برج آزمایش بدم که میشه۱۷روز بعدازانتقال ولی خودم گفتم روز دوازدهم انتقال یاچهاردهم بی بی ...

وای چه دیر.آزمایش من ۱۲ روز بعدش بود.دیگه بی بی تزدم.رفتم‌آزمایش.ولی شما میتونی بزنی.برا اطمینان روز ۱۴ بزن.ان شاالله که مثبتی.

خدایا شکرت