2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045349 بازدید | 684460 پست
ممنونم عزیزم.بله.منم دو روز قبلش انجام دادم.ولی همینجا فهمیدم که پی آر پی خیلی اثرش طولانیه.و دو روز ...

انشاالله انشاالله تورو خدا دعام کن 🙏🙏🙏

شماچندتا انتقال دادین 

ممنونم عزیزم.بله.منم دو روز قبلش انجام دادم.ولی همینجا فهمیدم که پی آر پی خیلی اثرش طولانیه.و دو روز ...

بعد اینکه مثلا من انتقال اولم بخوام برام پی آر پی میکنن؟

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشاالله انشاالله تورو خدا دعام کن 🙏🙏🙏 شماچندتا انتقال دادین 

ان شاالله که مثبتی عزیزم برات صلوات فرستادم

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن

بله میکنند چون کارخاصی نیس عزیزم مطرح کن

منم باراول گفتم دکترم قبول نکرد ولی دیگه باردوم اصرارکردم که میخام انجام بدم حالا دیگه امیدبه خدا تا ببینم جوابش چی میشه

سلام ملیکا جون خوبی؟ نینی نازت در چه حاله؟ میگم عزیزم تو انتقالت فرش بود؟؟ چند تا جنین انتقال دادی؟ ...

سلام عزیزم.خوبم شکر.نی نی هم ان شاالله که خوبه.از وقتی مثبت شدم فقط یه سونو رفتم  

من انتقالم با جنینای فریز بود.اتفاقا من شنیدم فریز احتمال مثبت شدنش بیشتره.چون جنینی که قابل فریز کردنه پس کیفیتش بالاس.و جنینی که از فریز درمیاد و سالم میمونه بازم نشون میده کیفیتش خیلی خوبه.پس نگران نباش.برا من یه ۳ روزه و ۲ تا بلاست انتقال دادن که یکیش گرفت.

خدایا شکرت  

والا انگار برا انتقال اول انجام نمیدن.ولی شما بگو.ولی اصرار نکن.بزار دکتر هرجور که صلاح میدونه پیش بره.ولی پیشنهادشو بده.قبولم کرد که چه بهتر

خدایا شکرت  
ان شاالله که دیگه ایندفعه نوبت مامان شدن شماست     من ۳ تا.یکی ۳ روزه.و ۲ تا بلاست.

چقدر وضعيت من مث شماس

پي ار پي كردم

و ي چهار روزه و دوتا بلاست برام انتقال دادن

خيلي التماس دعا عزيزم بارداري دعات گيراست