2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045261 بازدید | 684441 پست
دختر عموی من بعد عکس رنگی اقدام کرد و طبیعی باردار شد.الانم بچه ش بغلشه.شاید بعضی دکترا فقط برا احتی ...

ملیکا جون شما اون باری که پی آرپی انجام دادی قبل انتقال مثبت شدی؟؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خخ چه جالب گفتی عزیزم بهش. من توپول موپولم زیادی ازحد. 😵😵😵من دیگه لازم نیست بگیرم. 

عزیزمی

ببینیدباید خودتون براساس تجربه تزریق انجام بدید

مثلا من خودم وقتی شکمم دوبا دوتا انگشت جمع میکنم وآمپول هپارین میزنم کمتردردم میاد تا اینکه شکمم رو نگیرم شما هم باید ببینی تو کدوم حالت تزریق براتون راحت تره.من تزریق توشکم رو به بازو ترجیح میدم چون دیگه کبودیاش زیرلباس هست

وای اره ها کاش بشه به ماهم شیاف بدن احح, بدبختی اینجاس من سری قبل هم روزی 2تاشیاف داشتم هم یک درمیان ...

خوب من خودم درخواست کردم از دکترم گفتم من آمپول پروژسترون نمیخام اونم شافت خارجی برام نوشت

عزیزمی ببینیدباید خودتون براساس تجربه تزریق انجام بدید مثلا من خودم وقتی شکمم دوبا دوتا انگشت جمع ...

اره دقيقا منم ميگم كسي ببينيم كبودي هاي بازو خيلي ضايع اس

واسه همين فقط ناف ميزنم

عزیزمی ببینیدباید خودتون براساس تجربه تزریق انجام بدید مثلا من خودم وقتی شکمم دوبا دوتا انگشت جمع ...

بله درست میگی, من ستروتایدروچون میگن بازو فقط بازو میزنم. ولی انوکسا دورناف نمیگیرم وخیلیم دردم میاد منم پس باید بگیرم بزنم. 

البته برامنوهمرو مادرم میزنه. 😊

خوب من خودم درخواست کردم از دکترم گفتم من آمپول پروژسترون نمیخام اونم شافت خارجی برام نوشت

چه خوب عزیزم دکترت قبول کرده. راستی اون وسیله که گفتی برای من نداره چرا؟؟ تاحالاکلی گرفتم. 

چه خوب عزیزم دکترت قبول کرده. راستی اون وسیله که گفتی برای من نداره چرا؟؟ تاحالاکلی گرفتم. 

اپلیکاتور کنار شیافت هاس

شیافت من آندومترین هس وهرجعبه یه دونه داره

اپلیکاتور کنار شیافت هاس شیافت من آندومترین هس وهرجعبه یه دونه داره

وه جالب برای من تا حالا نداشته, منم شیاف پروژسترون خارجی میگیرم. اینبارمیگم حتما. نمیدونم چرا استرس گرفتم ازالان.. هنوز 20ام اینهاپریودمیشم برم ها

بچه هاااا نمیدونین آندومتر چند عالیه واسه انتقال؟؟ 

بین ۸ تا ۱۰....ما تو چنده گلم؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
وه جالب برای من تا حالا نداشته, منم شیاف پروژسترون خارجی میگیرم. اینبارمیگم حتما. نمیدونم چرا استرس ...

خخخخ استرس رو ازخودت دور کن

ببین شیافتت دقیق مثل ماله منه اسمش

ازمن مثل یه قرص بزرگ هست که میخوره سره اپلیکاتور

مرسی عزیزم 

فدات گلی جون

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
خخخخ استرس رو ازخودت دور کن ببین شیافتت دقیق مثل ماله منه اسمش ازمن مثل یه قرص بزرگ هست که میخوره ...

دارم تموم سعیمومیکنم دورکنم. برای همدیگه کلی دعاکنیم انشالله سال دیگه همین موقع ها بچه بغل