2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045156 بازدید | 684431 پست
سلام خانما کسی بوده ماهی که انتقال داشته همون ماه هم عکس رنگی گرفته باشه ؟؟؟میگم میشه هردو رو تو یک ...

عزیزم دکتر من گفت اون ماهی ک عکس رنگی میگیری کلا جلوگیری داشته باش بخاطره ماده حاجب ک تو رحمه احتمال سقط و عقب موندگی جنین هست

آره عزیزم دفعه اول دکتر برای 10برام آزمایش نوشته توکل بخدا 

خوش خبر باشی الهی

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد تسه بیهوشی داره نمی تونه رانندگی کنه ماشین نبرین

آره گلم چند روز پیش یکی دیگه از بچه ها هم همین نظرو داشت. فردای تسه، میتونه شش ساعت رانندگی کنه؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
من خودمم شهریور و مهر دو ماه پشت هم پانکچر شدم ، خود دکتر نصر پیشنهاد دادن ، خواستم ببینم کسی بوده د ...

تاجایی ک اطلاع دارم، نه. چند ماهه تو تاپیکم از دکتر نصر من موردی ندیدم. درباره ی دو بار پانکچر تو یک سیکل، فقط دلارام 99 برام توضیح داد ک چطوریه اما خودش انجام نداده

سلام عزیزم...خوبی؟دخترگلت خوبه؟😍هروقت هرکی هرجا میگه ۹ /9/ 99 یاد شما میفتم 😁😍😍 و برات دعا میکنم ...

چه امضای قشنگی 

بغضم گرفت😭😭😭😭😭😭

یعنی میاد یه زمانی منم مامان بشم؟

برام شده افسانه باردار شدنم 

هرکسی رو میبینم که حاملست فکر میکنم خیلی کار خالق العاده ای کرده که بارداره

چقدر سخته وقتی همه خانمهای اطرافت بچه بغل هستن وخودت در حسرت بچه 

خدایا به من وهمه منتظرا کمک کن آمین

عزیزم دکتر من گفت اون ماهی ک عکس رنگی میگیری کلا جلوگیری داشته باش بخاطره ماده حاجب ک تو رحمه احتمال ...

سلام گلم پس چطور دکتر من میخواد همون ماه برامن جنین انتقال بده خدایا دیگه گیج شدم من دوتا جنین بیشتر ندارم نمیخوام الکی از دستشون بدم

دکتر من فقط شیاف میده و میگه هیچ فرقی با امپول نداره امپول فقط اضافه کاریه من رویان هم میرفتم فقط شی ...

رویان حالا من اونجا سه بار انتقال دادم  فقط آمپول میدادن بهم دیگه دفعه سوم چون جای آمپوولا عفونت کرد برام تبدیل به شیاف کردن.چقد قبلا بهشون التماس میکردم شیاف بهم بدین قبول نمیکردن

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
رویان حالا من اونجا سه بار انتقال دادم  فقط آمپول میدادن بهم دیگه دفعه سوم چون جای آمپوولا عفون ...

كاش به منم شياف ميدادن

وقتي فرقي نداره پس چرا اينهمه درد پروژسترون بكشيم

من تا الان كه بار چهارممه هر بار آمپول پروژسترون بوده انوكسا هم برده

سلام گلم پس چطور دکتر من میخواد همون ماه برامن جنین انتقال بده خدایا دیگه گیج شدم من دوتا جنین بیشتر ...

دختر عموی من بعد عکس رنگی اقدام کرد و طبیعی باردار شد.الانم بچه ش بغلشه.شاید بعضی دکترا فقط برا احتیاط اون حرفو میزنن.

خدایا شکرت  
برنجک جان حق داری منم دو بار میکرو کردم فقط اینبار ۲۲/۵هزینه پی جی اس دادم ۵هزینه پانکچر و ۵/۸۰۰انتق ...

اره واقعا سخته خیلیم سخت درسته میرسونیم هزینه هارو ولی باچه سختی خدامیدونه حالتومیفهمم چی میگی یک پسرسالم خداهمونو برات حفظ کنه فقط باروحیه باش. منم سری قبلم کلافقط یک جنین داشتم. 

راستی شمام دلتون میلرزه ومیترسیدبخودتون امپول بزنیدیانه؟ من بیشتر ترس نیست یه طوری میشم. 

كاش به منم شياف ميدادن وقتي فرقي نداره پس چرا اينهمه درد پروژسترون بكشيم من تا الان كه بار چهارممه ...

وای اره ها کاش بشه به ماهم شیاف بدن احح, بدبختی اینجاس من سری قبل هم روزی 2تاشیاف داشتم هم یک درمیان یک امپول. خیلی درد داره