2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
چقدر عالی عزیزم.این نشون میده کار جنین شناسشون هم خیلی خوبه.عزیزم ایشالله همین۲تا میشن۲تا نی نی خوشگ ...

وای چه حرف خوبی زدی عزیزم ایشالا😘😘😍😍از وقتی انتقال دادم همش فک میکنم توو وووجوودمن چقد دلم میخواد مثبت بشه 😣

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظرت بخاطر تخمک یدونه جنین تشکیل شده یعنی اون 4تا تخمک مشکل داشته که جنین نشده؟  اسپرم همسر ...

چند سالتونه ؟ بخاطر تخمك هستش

من مكمل هاي تقويت تخمك خوردم جنين هاي بيشتر و باكيفيت تري تشكيل شد يدونه جنين كمه و بايد تقويت مي كردي

یعنی ممکنه من روز ۱۴پریود تخمکام خوب شه روز نهم رفتم... ده تا با سایز ۱۳و۱۴داشتم ب نظرت ممکنه تو پنج ...

ده تا ١٣ -١٤ خوبه ، ظرف دو روز مي تونن به اندازه مورد نظر براي پانكچر برسن 

تعداد٨ تا ١٥ تخمك تعداد خوب و نرمال در پانكچر حساب ميشه 

زير ٨ پاسخ كم تخمدان و بالاي ١٥ پاسخ شديد تخمدان يا همون هايپر  حساب ميشه

اينطور نيست بدون دارو انجام نميشه طبق ذخيره دوز دارو فرق ميكنه 

برای دوست من انجام دادن عزیزم ، قم هم شنیدم انجام دادن ، دوستم بدون مصرف دارو دو تا تخمک داشت همون رو براش پانکچر کردن تو همدان ، سیلویا جون پیغامت رو هم جواب دادم نمیدونم دیدی یا نه

اتفاقا دیروز تزریقات مرکز ناباروری رفتم اینجورزد.امروز یه کلینیک نزدیک خونمون یعنی ممکنه دکتر بگه ب ...

بعضی امپولها هم زیرجلدی هستن هم عضلانی.ولی عضلانی هارو اکثرا به پا میزنن.اینکه قسمت جلویی بازو بزنن عضلانی میشه.عضله دلتوییدهست اسمش

بعضی امپولها هم زیرجلدی هستن هم عضلانی.ولی عضلانی هارو اکثرا به پا میزنن.اینکه قسمت جلویی بازو بزنن ...

تاثیرش فرق داره؟

اخه دیروز مرکز ناباروری زدم جلوی بازوزد دردهم‌اومد ولی امروز یجادیکه رفتم پشت بازو که شله زد وتاش هم تو یه سرنگ زد و زودخالی کرد دردهم نیومد.

دکترم گفته زیرجلدی

یا رب العالمین

سلام دوستان من دارم از فکرو خیال زیاد دیونه میشم همش گوشی دستمه دارم تاپیکای مربوط به ازمایشات غربالگریو سلفریو امنیو رو زیرو رو میکنم این دیگه چ کوفتی بود همش فک میکنم ی گناهی کردم دارم اینجوری مجازات میشم خسته شدم دیگه😭

زینب خوشگلم ....برات دعا میکنم خواهرنازم...ایشااله بیای خبر خوب شدنت روبدی

عزیزم خدا رو شکر که دوستانی مثل شما دارم😍😍😍😍

امروز رفتیم چک سچوریشن، خیلی هم تند و سریع رفتیم و اومدیم 

خدا رو شکر عالی بود