2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
😁خداروشكر  كه اينقدر حرفه اي شده تيارا جون خداروشكر براي روز شمار بارداريت  ايشالله به ...

خیلی خیلی ممنونم عزیزم بابت دعای قشنگت،،،  حتماً عزیزم دعاگوی تک‌تک دوستان اینجا هستم،  ان شالله همتون سال ۹۹ با بارداری وارد سال ۱۴۰۰ بشید،، به حق امشب عزیز

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینقدر تو تاپیک در مورد همه چی بحث میکنیم که گاهی فراموش میکنیم 😄

دقیقا😬😬قاطی کردم😁

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
خخخ چه بامزه عزیزم خداواسه همدیگه نگهتون داره, راستی منم انگار دیگه باید بدم همسرم بزنه واسم چون دید ...

ان شالله خدا به مادرتون سلامتی میده عزیزم و خودتونم به زودی حاجت روا میشید،،،  همسرتون یاد بگیرن براتون بهتره

عزیزم شما بدون دارو فوقش دو تا تخمک داشته باشی که نمیصرفه اون همه هزینه کنی واسه دوتا . من نشنیدم کس ...

هستن ، من شنیدم ، آخه داروهای ای وی اف رو ذخیره های پایین مثل ذخیره های بالا جواب نمیده ، برای همین بعضی ها بدون دارو پانکچر می کنن ، البته باید بگردی تا دکترش رو پیدا کنی

سلام به روی ماهت گلم باورکنیدبچه های شماروانقدر دوست دارم خدامیدونه. 😍😍خاله اشم.  اره دیگه م ...

باعث افتخار بچه منه که خاله مثل شما داشته باشه عزیزم،،  ان شالله بزودی حاجت روا میشید،  ان شالله مادرتونم زودی بهبود پیدا میکنن عزیزم

😁😁😁😁😁😁 عزیزم میگم بارداری با میکرو تا آخرش آمپول داره؟ آمپول چی هست؟هورمونی؟

نه عزیزم برای همه اینطور نیست،  آمپولی که من میزنم هورمونی نیست آمپول آنوکسا هست که از حدود ماه دوم بارداری شروع شده و دکتر من نظرش اینه که فعلا بزنم وگرنه خیلی ها آمپول ندارن یا مثلا برای یه مدت کوتاه آمپول دارن،  انوکسا هم برای رقیق شدن خون و خونرسانی به جنین بهتر میکنه،،  نگران نباشید

بچه ها امپول سینال هرجای بازو بزنن فرقی نمیکنه؟دیروز روی بازوم زد امروز رفتم جای دیگه پشت بازو زد

من که همیشه دور ناف میزدم😶

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عزیزم امروز درست زدن.باید به پشت بازو قسمت شل زده شه

اتفاقا دیروز تزریقات مرکز ناباروری رفتم اینجورزد.امروز یه کلینیک نزدیک خونمون

یعنی ممکنه دکتر بگه بعضیا عضلانی بزنن بعضیا زیرجلدی؟

یا رب العالمین