2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم ببخشید شما هم مام میرین ازت یه چندتا سوال داشتم 🤭  سونوی ان تی برای شما دکتر محمدی ...

سلام به روی ماهت. سونو رو دکتر محمدی انجام میده. بعد ان تی، ان بی، دیواره شکمی، مثانه، معده اینارو هم چک میکنه و گزارشش رو مینویسه. من جنسیت نپرسیدم، آخر سونو گفت وایستا ببینم جنسیت معلوم میشه یا نه؟ که گفت به احتمال ۶۰ درصد پسره. طول سرویکس رو با سونو واژینال اندازه میگیره و خیلی سریع. بقیه اش شکمیه. شریان های رحمی رو چک میکنه که حتما باز باشه. مثانه باید خالی باشه. شکلات یا یه چیز شیرین ببر با خودت اونجا باید بخوری و نباید بشینی. باید چیز شیرین بخوری و راه بری قبل سونو. اولش به من گفت بخاطر سن حتما سلفری باید بدی اما سونو که کرد گفت برو آز غربال، اگه اوضاع آزمایشت خیلی خراب بود بعد برو سلفری. بعد سونو با جواب سونو همون روز برو آزمایش غربالگری. جوابش حاضر شد با دکتر متین فکر کنم بهت وقت میدن، منو فرستادن پیش دکتر متین، پریناتولوژیسته. خیلی دکتر خوش اخلاقیه و همه چی رو برات توضیح میده. بهم گفت بهتره بری سلفری همسرمم گفت برم، این شد که رفتم سلفری دادم. سلفری بالای دوقلویی ممکنه جوابش درست درنیاد وگرنه مشکلی تو دوقلویی نداره. شایدم با توجه به غربال و سونو ان تی نفرستنت سلفری عزیزم.

طولانی شد اما خواستم جواب همه سوالاتت رو داده باشم

راستی این چندبار آخری که رفتم اصلا دکتر نصر نبود، جای دکتر نصر الان فکر کنم دکتر علیرضایی کلا ویزیت میکنه که ایشونم پزشک خوبی هستن

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
باعث افتخار بچه منه که خاله مثل شما داشته باشه عزیزم،،  ان شالله بزودی حاجت روا میشید،  ان ...

قربونت برم عزیزم من بیشترخوشحالم. 😊😊😊

خیلی ممنونم انشالله شما وهمه حاحترواشن مرسی ازدعات انشاالله مادرم خوب شه خیالم راحت میشه

ان شالله خدا به مادرتون سلامتی میده عزیزم و خودتونم به زودی حاجت روا میشید،،،  همسرتون یاد بگیر ...

اره دیگه چاره چیه بایدهمسرم یادبگیره .مرسی انشالله بادعاهای خوب شما خوب بشه. 

موقع زایمانت انشالله بسلامتی همه بچه های تاپیک رودعاکن

😘😘😘🥰🥰🥰 عزیزم درکت میکنم ولی قوی باش عادت کن ک خیلییییی قوی باشی چون بچه عشق و دوست داشتنش هز ...

مرسی عزیزم یعنی واقعا عشق بچه بیشتره؟ من حس میکنم هیچ کسونمیتونم اندازه مادرم دوست داشته باشم. 

مرسی ازدلداری دادناتون واقعا خیلی سبک شدم بایدروحیمواقویت کنم

اره منم همچین فکری کردم اما ۱۲ تا تشکیل شد که بعد از پی جی اس سه تاشو امروز انتقال دادن دوتاشو فریز ...

چقدر عالی عزیزم.این نشون میده کار جنین شناسشون هم خیلی خوبه.عزیزم ایشالله همین۲تا میشن۲تا نی نی خوشگل و تپل مپلی میان بغلت

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
آدم میمونه به این دوستای بی مبالات چی بگه. آخه حتی اگه کرونا هم نبود بوسیدن این طفل معصوم ها تو این ...

الهی عزیزم 😢 😢 😢 خدا رحم کرده بهتون حسابی

درسته قبلا مبتلا شدی ولی هنوزم رعایت کن چون هنوزم احتمال خطر هست خدای نکرده

الهی شکر که الان خوبین

دارن فکر میکنم شما خودت لاغر بودی دیگه 7_6 کیلو کم کردی... 

راستی عزیزم البته تو خودت استادی، اما بهتره وقتی میخواین بچه رو بغل کنید تو حالت نشسته باشین، چون گو ...

چشم عزیزم حتما 

اگر این گلی ما بذاره 😍😍😍😍 همش باید دنبالش بریم یا تو بغل راه ببریم

امروز رفتیم چک سچوریشن، خودم خدا رو شکر 98 بودم، همسرم هم بهتر شده بود 95