2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
وای آره دقیقا 😄 چقدر حواسم جمع 🤭🤭

اینقدر تو تاپیک در مورد همه چی بحث میکنیم که گاهی فراموش میکنیم 😄

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام به روی ماهت گلم باورکنیدبچه های شماروانقدر دوست دارم خدامیدونه. 😍😍خاله اشم.  اره دیگه م ...

سلام مهربون جون ...عمه من هم رحمشو برداشت سنگین نبود عملش 

تا ۱۰روز نیاز به مراقبت داشت زود راه افتاد 

اگر بابات باشه که برای بلند کردنش کمک کنه دیگه شما کار سختی ندارید 

انشاالله که بهترینها برات رقم میخوره

و خدا با معجزه بارداری شما دل مادرتو هم شاد می‌کنه

راستی گلم اگر اشکال نداره میشه بپرسم مشکل مامانت چی بود که خونریزی داشتن؟فیبروم نداشتن؟

من چون خودم فیبروم دارم میترسم همش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام مهربون جون ...عمه من هم رحمشو برداشت سنگین نبود عملش  تا ۱۰روز نیاز به مراقبت داشت زود را ...

سلام عزیزم خوبی؟؟ خب پس چه خوب خداروشکر خداکنه مامان منم زیاددردنکشه من خودم مراقبش میشم.

همسرمم هست کمک حال یاپدرم.

مادرم والله بس هی خونریزی زیاد داشته وپیگیرنشده بافت رحم تخریب شده وفیبروم بزرگ داره دازتنهافیبروم نیست اون حل شدنی هست.دیگه نمیدونم فقط خداکنه تخمداناش حفظ کنه واسه بدنش لازمه

@زینبی_بابا    

عزیزم ببخش من همش بهت زحمت میدم ،عکس آزمایشم رو میزارم ،لطف میکنی نظرت رو بگی ،ممنونم 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
خانما من امپول سینال را دیشب ۸زدم امروز ۶زودتر بزنم مشکلی نداره؟

نه اشکال نداره ،کلا باید ساعت ۵ تا ۷ زده بشه

انشاالله که آخرش برات خوش باشه من هم برای باردوم انتقال دادم دعام کن ایندفعه انشاالله جواب مثبت بگی ...

انشالله عزیزم😍

خدایا خودمونیما اگه من نبودم دنیات میخواست عقده هاشو سره کی خالی کنه 😢😢😢قلمت بشکنه روزگار گر ننویسی برما چه گذشت😢😢😢😢😢😢😢😢😢
میگه صبر کن بعد از ۴ روز دوباره آزمایش بده داروهاتم مصرف کن، قطع نکن

خوب خدابزرگه گلم....امیدت رو قطع نکن...به حرف دکترت گوش ما هم دعا میکنیم ایسالله با بتای توپ میای تو تاپیک

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
خیلی ممنون عزیزم 😍 😍 😍 منم دلم به دعاهای شما گرمه

زینب خوشگلم ....برات دعا میکنم خواهرنازم...ایشااله بیای خبر خوب شدنت روبدی

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
مرسیی قربونت برم من ازخطامه خاله جوجوهای شماشم. 😍😍😍 انشالله بسلامتی وخوشی مادرشیم همگی.  ا ...

😘😘😘🥰🥰🥰

عزیزم درکت میکنم ولی قوی باش عادت کن ک خیلییییی قوی باشی

چون بچه عشق و دوست داشتنش هزاربرابر عشق ب پدرو مادره

پس از الان باید قوی بشیم 

ک بچه های قوی و بااعتماد ب نفسی بار بیاریم گل مهربونم😊😘

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
اشتباه کردم گفتم نظر بچه ها این بوده ک اووابوست روی تعداد اثر میزاره. یه لحظه قاطی کردم. نظر دوستان ...

منم تعجب کردم ، چون گونال و اینا برای تحریک تخمک گذاریه و اووابوست برای کیفیت تخمک