2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
راستی پردینزولون هم شروع کردم عزیزم الان میترسم ازمحیط بیمارستان چون سیستم ایمنی رو پایین میاره.&nbs ...

بسلامتی انشالله

همین ک استرست کم شده و میدونی میخای چیکار کنی عالیه

بخاطر اینکه انتقالت فرش هست از الان بهت دادن؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب پس اون هفته انشاالله که انتقالته ازحالاپیاده روی کن.زیرنظرکدوم دکتری

کلانتر بودم تاحالا ایندفعه نوبتم ندادن رفتم پیش حیدری

خدایا خودمونیما اگه من نبودم دنیات میخواست عقده هاشو سره کی خالی کنه 😢😢😢قلمت بشکنه روزگار گر ننویسی برما چه گذشت😢😢😢😢😢😢😢😢😢
روی تعداد نه ولی روی کیفیت تخمک تاثیر داره

اشتباه کردم گفتم نظر بچه ها این بوده ک اووابوست روی تعداد اثر میزاره. یه لحظه قاطی کردم. نظر دوستان درمورد گونال این بود ک فقط روی تعداد اثر میزاره

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام خانمها کسی هست که روزهای آخر آبان و یا اوایل آذر با دکتر نصر وقت داشته باشه و نخواد بره؟و نوبت ...

سلام عزيزم

من روز دوازدهم انتقال جنينم

خب

چهارشنبه ازمايشم هست 

بعد از خيلي پيش اينترنتي وقت گرفتم براي دكتر نصر 

دهم بهم وقت داده يعني شنبه

اگه مصلحت خدا باشه و خدا كمكم كنه چهارشنبه جوابم مثبت بشه ديگه نيازي به نوبت دكتر نصر ندارم و نوبتم رو ميدم به شما

توكل بر خدا

انشالله همچنين شما گل پسرت رو صحيح وو سالم بغل بگيري

انشاالله انشاالله

امام زمان امروز دلشکسته پدرشون هستند انشاالله که نمیزارند به حق آقاامام حسن دلمون بشکنه

بسلامتی انشالله همین ک استرست کم شده و میدونی میخای چیکار کنی عالیه  بخاطر اینکه انتقالت فرش ...

راستشو بخوای اینودکترزنانم گفته شروع کردم انتقال سری قبلم فرش بودواونهاهیچی ندادن واسم. اینبارهم نمیدونم اول ازمایش استرادیول وپروژشترون مییگرن بعدمیگن که که فرش یانه نمیدونم چی بشه

آره عزیزم. میشه ۱۹ هفته و یه روز فکر کنم. خود مام برام حساب کرد وقت داد

سلام عزیزم ببخشید شما هم مام میرین ازت یه چندتا سوال داشتم 🤭 

سونوی ان تی برای شما دکتر محمدی انجام داد؟ بعد اگر خدایی نکرده مشکلی باشه برای سلفری می فرستن؟ و اینکه این سونو شکمی هست یا واژینال و طول سرویکس هم بهتون گفتن؟ من الان نزدیک هفته دهم هستم و دوقلو دارم نگران این سونو هستم. بعد جواب سونو و آزمایش رو میبرید پیش کدوم دکتر؟ بعد از ان تی دیگه دکتر نصر یا تیمش انگار ویزیت نمی کنند می فرستن پیش دکتر منتظری؟؟؟ ببخشید خیلی زیادی سوال پرسیدم 😉

سلام دوستای گلم میشه منوراهنمایی کنید؟ تازه دکترم قرص پردینزولون داده روزی یکی5میلی نمیدونم چرا از این قرص میترسم. چطورکنم؟ 

مقابل این داروبرای جلوگیری ازپوکی استخوان اینهاچی بخورم.؟هرکی مصرف کرده کمک کنه. 

من روزازالان یک ماه مونده شروع کردن به دادن تاکی باید ادامه داد؟