2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
سلامممم شادن جان خوبی? چیشده؟؟ کرونا؟!  انشالله خدابهت سلامتی بده هیچی نمیشه خداحافظ بچت وخودت ...

سلام مهربون جون، قربونت خوبی خودت؟

دیدی تورو خدا؟ اینهمه مواظب بودم اینم آخرش😞 اصلا به رعایت کردن نیست وقتی خودت رعایت کنی دیگران نکنن چه فایده ای داره😥

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام مهربون جون، قربونت خوبی خودت؟ دیدی تورو خدا؟ اینهمه مواظب بودم اینم آخرش😞 اصلا به رعایت کردن ...

سلام به روی ماهت عزیزم فقط تو نگران نباش بخداباورکن برات دلم کاملا روشنه نی نی ات صحیح وسالم میادبغلت. خیلی درد داری عزیزم؟ 

اره راست میگی بایدهمه رعایت کنند واونهاکه نمیکنندمشمول ذمه ان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام صبح بخیر دوستان هرکی پیاممومیبینه تورو خدا بیاید دلداریم بدید. 😭😭😭دارم دق میکنم استرس شدیدگر ...

عزیزم😔 خدا کمکشون کنه من نمیدونم عملش چجوریه ولی خب حتما مراقبت میخواد، ببین تو اولش پانکچر داری که اونم یه روزه خیلی استراحت نیاز نداری که، دیگه تا بخوای انتقالم بدی انشاالله مامانت سرپا شدن نگران نباش دخترخوب

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام مهربون جون، قربونت خوبی خودت؟ دیدی تورو خدا؟ اینهمه مواظب بودم اینم آخرش😞 اصلا به رعایت کردن ...

راستی عزیزم اینودکترگفته یک نوع اش هست بپز واسه کروناعالیه 1پیمانه بلغور وجعفری وشوید ازهرکدوم200گرم جعفریش روتوکم بریز دیگه بارداری بعدنمک وطعم دهنده ورب بزن هروزبخور

سلام به روی ماهت عزیزم فقط تو نگران نباش بخداباورکن برات دلم کاملا روشنه نی نی ات صحیح وسالم میادبغل ...

توکل به خدا عزیزم منم سپردم دست خودش

میدونی مشکلم گلوم و سرفه هامه، دلم واسه جوجم میسوزه یا در حال سرفه هستم یا عطسه آرامشو ازش گرفتم😕 میگم خدایی نکرده ویروسش نزنه به ریه م، هرروز از ترس میرم اکسیژن خونمو چک میکنم

حالا امروز اگه خدا بخواد یه کوچولو بهترم هرچند ممکنه موقتی باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم😔 خدا کمکشون کنه من نمیدونم عملش چجوریه ولی خب حتما مراقبت میخواد، ببین تو اولش پانکچر داری که ...

من خیلی استرس گرفتم دستام میلرزه کلا اینجوریم ترسو, برای من ضررداره؟ نه انگارمامانم قبل من عمل میکنه بعدش من میرم پانکچرشم. من بنظرم ماه بعد2ام آذراینهابیوفته پانکچرم. یکماهم مادرم مراقبت میخواد گیج شدم بخدا. 

😓😓😓

توکل به خدا عزیزم منم سپردم دست خودش میدونی مشکلم گلوم و سرفه هامه، دلم واسه جوجم میسوزه یا در حال ...

نترس اون جاش محکمه تودلت باسرفه هیچیش نمیشه انشالله, سعی کن هرلحظه کنارت اب گرم باشه گلوت رو ترکنی. 

قربون فسقل خاله برم. ایشالله زودخوب میشی نگران نشو

من خیلی استرس گرفتم دستام میلرزه کلا اینجوریم ترسو, برای من ضررداره؟ نه انگارمامانم قبل من عمل میکنه ...

خواهر نداری بیاد کمک؟ ببین فکر نکنم دیگه یه ماه کامل همش دراز کشیده باشن حالا اولاش چرا مراقبت بیشتری میخوان ولی بعدش کمتر، مامانا خیلی قوی هستن عزیزم. دور از جون مامانت، مامان من خیییلی مریضی کشید هرکس دیگه بود اصلا دوام نمیاورد ولی مامانم سالها باهاش جنگید، انشاالله که خیلی زود خوب میشن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نترس اون جاش محکمه تودلت باسرفه هیچیش نمیشه انشالله, سعی کن هرلحظه کنارت اب گرم باشه گلوت رو ترکنی.& ...

ممنون مهربون جون، انشاالله جوجه دار شدن خودت با یه بارداریه خوب😙😙😙

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خواهر نداری بیاد کمک؟ ببین فکر نکنم دیگه یه ماه کامل همش دراز کشیده باشن حالا اولاش چرا مراقبت بیشتر ...

نه متاسفانه تک فرزندم فقط همدیگه رو داریم اره بایدیکماه کامل مراقبش باشم. بنظرت من الان چیکارکنم؟؟ بندازم ماه بعدیابرم؟ فقط بخاطر هزینه های زیاد دارو تقویتی هست جلوم میگیره. 3600تازه دادیم. 

وای عزیزم نمیدونی تودلم غوغایی هست, خدابه مادرت سلامتی بده انشالله

برام دعا کن عزیزم شهرمون دکتر درست و حسابی نداره دیگه وایمیسم خونه تا زمانی که خوب بشم😶😶😶

عزیزم اصلا نگران نباش این روزای سختت هم به زودی تموم میشه استرس به خودت نده❤️

به سلامتی. تو سلفری low risk میزنه یا negative ؟ اینم رنگ داره ؟مثلا با سبز اینا جواب رو مینویسن؟ را ...

Low risk نوشته و بعد به فارسی نوشته شده بررسی جنین از لحاظ تریزومی ۱۳ و ۱۸ و ۲۱ انجام شد و جنین سالم گزارش شده و جنسیت پسر . دو صفحه ام انگلیسی و نمودار و .... که من دیگه به اونا دقت نکردم فقط جواب نهایی رو دیدم . خیلی جالبه همه ماهایی که تقریبا با هم مثبت شدیم جنسیت پسره . راستی منم ۲ آذر برای انومالی بهم وقت دادن . البته ۱۴ آبان هم برای بررسی هماتوم و طول سرویکس باید برم