2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
الان چند تا دیگه جنین داری جنسیت معلوم نشد ؟ به سلامتی انشالله دو هفته ی دیگه خوش خبری

دوتا دیگه

نه نخواستم تعیین جنسیت فقط ژنتیک خواستم

ممنون عزیزم ایشالا دعا کن برام❤️😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای عزیزم الهی ...انشاءالله خیلی زود خوب میشی ..نمیدونم چی بگم مخصوصا با بارداری خیلی سخت ..تو رو خد ...

برام دعا کن عزیزم شهرمون دکتر درست و حسابی نداره دیگه وایمیسم خونه تا زمانی که خوب بشم😶😶😶

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

سلام به همه

منم بالاخره رسما وارد سیکل ای وی اف شدم  

از چهارشنبه گونال و اچ ام جی میزنم، تا دوشنبه که برم سونو کنه ببینیم چه خبره

حالا کلی هم استرس گرفتم که گونالم تا دوشنبه تموم میشه باید بعدش چه کنم، الانم که پیدا نمیشه  

من اینو دو ماه پیش گرفتم که قرار بود وارد سیکل بشم، امیدوارم اگه پیدا نشد بقیه دارو ها هم روم جواب بده....

راستی اینجا کسی هست که بیمارستان لاله بره؟

وای خدا لی لای عزیزم چقدر خوشحال شدم الان فهمیدم بارداری ..خداروهزار مرتبه شکر..لی لا بخدا این مدت ه ...

مرسی عزیز دلم. یه دونه گل پسره عزیزم. ممنون از دعای خوبت. پیش دکتر نصر میرفتم البته آماده سیکل پانکچر بودم که سورپرایز شدم. انشالله شادی بی حساب تو رو خیلی زود شاهد باشیم عزیزم. همچنان دعاهات رو ازم دریغ نکن دوست مهربون

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
من از همه مشکلم بیشتره کرونا گرفتم😢😢😢

شادن جون عزیزم چیزی نیست خیلیا گرفتن و خوب شدن آب میوه زیاد بخور گلم زود زود خوب میشی 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
ریسکتون چند بود ببخشید اینقد سوال میکنم  منم جفتم پایین بود تو ان تی ولی واسش نگران نیستم فعلا ...

نه عزیزم خواهش میکنم. یک به ۱۰۷۰ فکر کنم بود. امیدوارم این سری که رفتی سونو هماتومی در کار نباشه خانومی. و امیدوارم جواب آزمایشت حسابی سورپرایزت کنه و تا آخر بارداری خوشحال و مست از خوشی، تخت گاز بری

آره خداروشکر 

به سلامتی. تو سلفری low risk میزنه یا negative ؟ اینم رنگ داره ؟مثلا با سبز اینا جواب رو مینویسن؟ راستی نی نی دخملیه یا گل پسر؟