2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
اول غربالگریو انجام دادین یا مستقیم سلفری؟ واقعا خیلی استرس داره من که تمام تاپیکای مربوط به این از ...

اول غربالگری رو انجام دادم عزیزم. الهی بگردم. منم همینطور. تاپیک و سایتی نیست نخونده باشم. امروزم یکی تاپیک زده بود جواب سلفریش خوب نبود دیگه من از استرس نفسم بالا نمیومد. منم جفتم پایینه. گفته به احتمال زیاد تا هفته ۱۸ بره بالا. به قول شما یکی دوتا استرس نداریم که. تازه آسپرین نمیتونم بخورم یکی از شریان های رحمی کامل باز نیست. نگران اونم هستم. اما برا انومالی ۳ آذر وقت گرفتم. یعنی دکترم گفت بگیرم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اول غربالگری رو انجام دادم عزیزم. الهی بگردم. منم همینطور. تاپیک و سایتی نیست نخونده باشم. امروزم یک ...

ریسکتون چند بود ببخشید اینقد سوال میکنم 

منم جفتم پایین بود تو ان تی ولی واسش نگران نیستم فعلا تنها نگرانیم جواب ازمایشمه .

توجه کردین اغلب خانمای باردار تاپیک ی مشکلی داریم😕

دکترم گفت بد نیست بدم. همسرمم گفت بده حداقل خیالمون راحت بشه. منم دوازدهم جواب میاد عزیزم. اما عجب ر ...

وای خدا لی لای عزیزم چقدر خوشحال شدم الان فهمیدم بارداری ..خداروهزار مرتبه شکر..لی لا بخدا این مدت همیشه تو فکرم بودی سر دعاهام..انشاءالله به حق این شب عزیز سالم بگیری(یا بگیریشون)بغلت ..عزیزم چند تان؟؟؟وای من ذوق مرگ شدم..راستی پیش کدوم دکتر میرفتی؟؟

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
اول غربالگری رو انجام دادم عزیزم. الهی بگردم. منم همینطور. تاپیک و سایتی نیست نخونده باشم. امروزم یک ...

لی لا جون مگه آنومالی رو 18 هفته انجام نمیدن؟ آذر بیشتر میشه که

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
@زینبی_بابا     زینبی جون بهتر شدین؟ من که حالم اصلا خوب نیست بیشتر گلوم میسوزه و سرفه د ...

سلام شادن عزیزم ..خوبی ..حال نی نی خوب؟؟بارداری خوب..وای چقدر خوشحال شدم تیکر بارداریتو دیدم ...انشاءالله تا آخرش به خوبی بره و شیرش بدی جوجو رو ..الهی مامان دخمل شدی عزیزم 😍😍😍😍

ریسکتون چند بود ببخشید اینقد سوال میکنم  منم جفتم پایین بود تو ان تی ولی واسش نگران نیستم فعلا ...

من از همه مشکلم بیشتره کرونا گرفتم😢😢😢

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام شادن عزیزم ..خوبی ..حال نی نی خوب؟؟بارداری خوب..وای چقدر خوشحال شدم تیکر بارداریتو دیدم ...انشا ...

سلام الهام جون، قربونت عزیزم انشاالله قسمت خودت به زودیه زود😙😙😙

باور کن با این کرونا که گرفتم بارداریم یادم رفته خیلی شرایط بدی دارم😔

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قربانت خدا کنه هیچکس گرفتارش نشه مخصوصا باردارا چون هیچکاری برامون نمیکنن😔

چی شد شادن جان ببخش من در جریان نیستم..انشاءالله خیلی زود خوب میشی

سلام الهام جون، قربونت عزیزم انشاالله قسمت خودت به زودیه زود😙😙😙 باور کن با این کرونا که گرفتم با ...

وای عزیزم الهی ...انشاءالله خیلی زود خوب میشی ..نمیدونم چی بگم مخصوصا با بارداری خیلی سخت ..تو رو خدا دکتر خوب برو ..زیاد ویتامین بخور آبمیوه بخور ..انشاءالله معجزه میکنه خدا برات

دوست جونیا من چن رو دیگ انتقالمخ دکتر برام آمول ناکسپرین نوشته تزریق دور نافم بعد الان دور نافم کبود شدهه کسی از این امپول زده همین جوریه میشه طبیعیه و اینکه این امپولا براچی بهم داده؟

خدایا خودمونیما اگه من نبودم دنیات میخواست عقده هاشو سره کی خالی کنه 😢😢😢قلمت بشکنه روزگار گر ننویسی برما چه گذشت😢😢😢😢😢😢😢😢😢
سلام عزیزم اره سه تا انتقال دادم  یکی بلاست یکی گفت تا عصر بلاسته یکی دیگه هم فردا اینا

الان چند تا دیگه جنین داری جنسیت معلوم نشد ؟

به سلامتی انشالله دو هفته ی دیگه خوش خبری

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی