2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045057 بازدید | 684424 پست
@زینبی_بابا     زینبی جون بهتر شدین؟ من که حالم اصلا خوب نیست بیشتر گلوم میسوزه و سرفه د ...

والا من و پسرم آره بهتریم 

همسرمم علامت نداره اما اکسیژن خونش 90 بود😔😔😔

دکتر هم گفت دو روز دیگه مجدد چک اکسیژن خون بیاد

نگران سرفه نباش گلی مهم نیست، فقط حتما با دکتر زمانت در ارتباط باش و اگر بتونی سچوریشن اکسیژنت رو چک کنی بهتره

ما هم کاملا حس بویایی نداریم ولی مزه ها رو حس میکنم، امروز چند بار حس بویایی داشتم ولی قطع شد فکر کنم اتصالی کرده

اما شما چون بارداری کاملا تحت نظر باش عزیزم و سعی کن زیاد بخوابی، مایعات زیاد مصرف کنی و برات بگو غذاهای گوشتی بفرستن

حواست باشه زنجیبل زیاده روی نکنی چون فشار خون رو بالا میبره

دمنوش های دیگه هم چون بارداری نخوری بهتره، یا نهایتا محدود و خاطرت جمع باشه این دمنوش ها تو دفع ویروس یا تقویت ایمنی نقش خاصی ندارن

اگر اسهال یا معده درد نداری با خیال راحت شیر بخور، لیمو ترش تازه هم برای شما عالیه، آب نمک قرقره کن و تو بینی اسپری کن و نذار عفونت باکتریال ثانویه بهت حمله کنه

امیدوارم به زودی خوب بشی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چجوری میزد؟میشه توضیح بدی؟منادکترگفت توبازوبزنم.تزریقات که گفتم چجوری بگو تا خودم بزنم گفت مکه الکیه ...

همسر من تو اینترنت کلیپ تزریق نگاه کرد بعد خودش میزد و بهتر از تزریقات بیرون هم میزد چون بیشتر با وسواس و احتیاط میزد،،،  به من گفته بودن به دور ناف باشه البته آمپول سوپرفکت به بازو میزدم،،، تا جایی که یادم مونده اینطوری بود که یه آب خالی میکرد داخل یه پودر و میزاشت حل بشن البته خیلی آروم تکون میداد وقتی کامل حل میشد دوباره با سرنگ میکشید داخل سرنگ و خالیش میکرد داخل پودر دوم و دوباره میزاشت حل بشه بعد سر سرنگ با سر سرنگ انسولین که نازک بود عوض میکرد و یکم با احتیاط هواگیری میکرد طوری که مواد بیرون نریزه بعد به دور نافم پد الکلی میزدم و مثل نیشگون جای تزریق میگرفت و به ما گفته بودن با زاویه ۹۰ تا ۶۰ سرنگ فرو میکرد و آروم مواد تزریق میکرد،،،  سر سرنگ انسولین هم خیلی دردش کمه اذیت نداره،،، نمیدونم تا چه حد تونستم منظورمو برسونم جایشو مبهم گفتم بگو

همسر من تو اینترنت کلیپ تزریق نگاه کرد بعد خودش میزد و بهتر از تزریقات بیرون هم میزد چون بیشتر با وس ...

تقریبا فهمیدم‌چون اونجاهم دیدم چکارکردحدودا.

تزریقاتی جدازد چون فیش برا دوتا امپول گرفته بودم.

شوهرم میگه بیاخودم‌میزنم ولی میترسم حالا فرداهم‌میرم‌بیرون و بازهم میگم یادم بده تا حدود کجای بازومیتونم‌بزنم تا بگم شوهرم‌بزنه

یا رب العالمین
تقریبا فهمیدم‌چون اونجاهم دیدم چکارکردحدودا. تزریقاتی جدازد چون فیش برا دوتا امپول گرفته بودم. شوه ...

میفهمم که نگرانید ما هم هیچکدوم قبل این قضایا تزریق انجام نداده بودیم ولی واقعا راحت بودش من خودم سوپرفکت به بازوم هم زدم ولی سینال نه،،  به همسرتون یاد بدید یا یه کلیپ هم ببینید راحت انجام میدید نگران نباشید،،  آخه آمپولهای من خیلی تعدادشون زیاد بودن واقعا نمیشد هر دفعه برم تزریقات،،، موفق باشی عزیزم

شماغیرسینال چی زدین؟برامن فقط همینوداده فولیکول شما چندتابود؟من ۴تابودبنظرت چقدر زیاد میشه؟

من پانکچر اول سینال داشتم بعد فکر کنم از روز ۸ یا ۹ علاوه بر سینال آمپول اچ ام جی هم اضافه شدش،  پانکچر دوم هم گونال و بعد مثل دفعه اول روز ۸ یا ۹ اچ ام جی هم روزانه اضافه شدش،،،  والا هربار سونو میکرد خیلی سریع دکتر سایز فولیکول های چپ و راست میخوند تا ماما یادداشت کنه ولی در نهایت پانکچر اول ۱۰ تا تخمک و پانکچر دوم ۱۲ تا تخمک داشتم ولی دوتا جنین از ده تا تخمک فقط تشکیل شدش

میفهمم که نگرانید ما هم هیچکدوم قبل این قضایا تزریق انجام نداده بودیم ولی واقعا راحت بودش من خودم سو ...

اره منم نمیخوام تو کرونا هرروز برم تزریقات.اخه اینارامیگن هرجایی هم نمیزنن مرکز ناباروری هم دوره کل امپولا ۱۲۵ شد حالا زور داره روزی ۱۲ بدم تزریق کنن

یا رب العالمین