2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
بچه ها شما چند روز بعد انتقال رفتین حمام من روز 10هنو میترسم برم یه بار روز 5شوهرم سرم تو تشت شست گف ...

من چند بار دیگه هم گفتم سه بار انتقال دادم که هر سه بار رو به محض اینکه از مرکز اومدم یه راست رفتم دوش گرفتم و خوشبختانه دوبارش هم مثبت شدم. اصلا دوش گرفتن و کارهای اینجوری هیچ ربطی به مثبت یا منفی شدن نداره. شما از مرکز خودت هم که بپرسی میگن هر وقت دوست داری دوش بگیر فقط باید مراقب باشی آب زیاد داغ نباشه و بخار توی حمام نپیچه. همین 

@faribakhanoomi     عزیزم شما سلفری دادی چقد شد هزینت ؟ راستی سونو به شماگفت پسره ؟ ...

سلام هزینش ۳۴۰۰ شد که گفتن احتمالا بیشتر هم باشه فعلا همین مبلغو میگیریم!اره گفت احتمالا پسره و عدد ان تیم ۱/۳بود 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خداروشکر خیالم راحت شد . چند روزه انقدر ذهنمو درگیر کرد شوهرم میگه تو دیگه داری دیوانه میشی هرچی پیش ...

سلام چرا ازمایش سلفری دادین شما؟جوابش بعد چند روز اومد؟جنسیت چی بود؟

فک نکنم بیمه این ازمایشو قبول کنه از من ۳۴۰۰ گرفتن گفتن احتمالا بیشترم باشه

سلام دوستان من امروز بعد دوهفته که قرص ال دی خوردم رفتم کلینیک بهم دکاپپتیل داد با فرتیل سی ام گفتش که باید عکس رنگی بگیری قبل انتقال عکس رنگی رو کی باید گرفت ربطی به پریود بودن یا نبودن داره من که پریود نیستم میتونم عکس رو بگیرم

سلام چرا ازمایش سلفری دادین شما؟جوابش بعد چند روز اومد؟جنسیت چی بود؟ فک نکنم بیمه این ازمایشو قبول ...

من ۲۳ مهر آزمایش دادم اول آبان جوابش اومد . به من گفتن نهایتا تا ۱۰ آبان جوابش میاد ولی زودتر آماده شد و تماس گرفتن با همسرم و رفت گرفت . من سالهاست اینجا هستم و پیامهارو میخونم دیدم خیلی از اونایی که رفتن غربالگری دوباره رفتن سلفری . منم ترسیدم گفتم از اول میرم سلفری چون حس کردم تحمل اون استرس رو ندارم . همین الانش این هماتوم رو مغزم رژه میره هر روز .

من ۲۳ مهر آزمایش دادم اول آبان جوابش اومد . به من گفتن نهایتا تا ۱۰ آبان جوابش میاد ولی زودتر آماده ...

جوابش خوب بود؟؟نگفتین جنسیت چیه ؟ببخشید میپرسم .

خوش به حالتون جوابش زود اومده منم یکشنبه هفته پیش ازمایش دادم گفتن ۱۴ روز طول میکشه شما کجا انجام دادین زود اومد؟برا هماتوم هنوز لکه بینی دارید؟من که ازمایشم ریسک متوسط شده کلا همه فکرم جواب سلفریه اخرین نگرانیم هماتومه 

میگین که دیدین  تو تاپیک که رفتن سلفری جوابشون خوب بوده؟مشکلی نداشتن 

جوابش خوب بود؟؟نگفتین جنسیت چیه ؟ببخشید میپرسم . خوش به حالتون جوابش زود اومده منم یکشنبه هفته پیش ...

اره خداروشکر زده ریسک کم . هنوز نبردم به پزشکم نشون بدم چون پنج شنبه غروب گرفتم . تو سونو هم بهم گفتن پسره اینجا هم همین بود . سالم بودنش مهمه جنسیت برای امثال من چه فرقی میکنه . من شهرستانم شاید تهران زودتر بیاد جوابش . تا جایی که یادمه همه آزمایش سلفری شون خوب بود نگران نباش . خیلی ها بودن اینجا . منم از رو ترس و استرس رفتم زودتر دادم . از وقتی انوکسارو قطع کردم خونریزی و لکه بینیم هم قطع شد . حالا ۱۰ روز دیگه میرم سونو برای هماتوم ببینم چی به چیه . تو ان تی که بزرگتر شده بود نسبت به هفته هفتم . حالا الان رو نمیدونم . پناه بر خدا . شما انوکسا یا آسمرین استفاده میکنید ؟ اندازه هماتوم آخرین بار چقدر بود ؟

خداروشکر خیالم راحت شد . چند روزه انقدر ذهنمو درگیر کرد شوهرم میگه تو دیگه داری دیوانه میشی هرچی پیش ...

عزیزم نگرانیامون که تمومی نداره ولی سعی کن لذتشو ببری 😍خداروشکر خوب بوده عزیزم کدوم ازمایشگاه انجام دادی ؟خودت درخواست دادی یا دکترتون گفتن باید انجام بدین ...

سلام هزینش ۳۴۰۰ شد که گفتن احتمالا بیشتر هم باشه فعلا همین مبلغو میگیریم!اره گفت احتمالا پسره و عدد ...

اهان پس هزینه ها یکیه ....عدد ان تی شما چقد پایین بود برای من ۲.۲۴ زده نگران شدم 😣

اره خداروشکر زده ریسک کم . هنوز نبردم به پزشکم نشون بدم چون پنج شنبه غروب گرفتم . تو سونو هم بهم گفت ...

منم خواستم سلفری بدم دیدم ازمایشش ارزون بود گفتم جواب ازمایش بیاد اگه نیازشد همون روز میرم سلفری میدم 

اره خداروشکر زده ریسک کم . هنوز نبردم به پزشکم نشون بدم چون پنج شنبه غروب گرفتم . تو سونو هم بهم گفت ...

خداروشکر.اره عزیزم مهم سلامتیه از رو کنجکاوی پرسیدم من تو ان تی گفتن پسره دیگه همش به اسم و چیزای پسرونه فکر میکردم ولی الان تنها فکرم سلامتیشه و از خدا دیگه هیچی نمیخوام .من از هفت هفته که فهمیدم هماتوم دارم اسپرینو قطع کردم توی ۹هفته رفتم که حجمش زیاد شده بود ۱۰*۱۵.ولی تو سونو ان تی شده بود ۴*۱۰دکتر گفت حالت چروکیده گرفته و داره جذب میشه من روزی ۲شیاف میزارم الان ۱۵هفتم دوست دارم برم سونو میگم شاید جذب شده باشه دیکه شیافو قطع کنم .

عزیزم نگرانیامون که تمومی نداره ولی سعی کن لذتشو ببری 😍خداروشکر خوب بوده عزیزم کدوم ازمایشگاه انجام ...

من شهرستان انجام دادم عزیزم . باورت میشه فکر میکردم کیسه آبم پاره شده یا سوراخ شده 🤪

اهان پس هزینه ها یکیه ....عدد ان تی شما چقد پایین بود برای من ۲.۲۴ زده نگران شدم 😣

ن عزیزم نگران نباش تا ۳/۵نیم میگن نرمال. ان شاالله ازمایش غربالگریت خوب باشه نیازی به سلفری نباشه من با اینکه سونوم نرمال بود ولی نمیدونم چرا ازمایشم ریسک متوسط شد میگم شاید به خاطر اینکه فامیلیم اینجوری زده تا جواب این سلفری بیاد من دیگه دلی برام نمیمونه