2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست
عزیزم سری اول اونا که بالعن رو بر میدارن و برا اونایی که ریزن بعد از پانکچر دوباره دارو بهتون میدن و ...

اهان چه جالب من اصلا نمیدونستم همچین چیزیم میشه اخه سری قبل منم ریز داشتم, بنظرت بمم منم میکنن دوباره؟ مرکزدولتیم

سلام من امروز انتقال دادم یه دونه پسر  توکل به خدا  ۶تا جنین فرستادم پی جی اس ۱دونه پسر ...

سلام عزیزم انشالله که همین یدونه گل پسرمحکم میچسبه به دلت, اینکه گفتی چیه؟ بقیه جنینات چراهدر رفتن؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من 5تا گونال 300زدم ایندفعه با 4تا پرگوریس من فکر میکنم یکم تقصیر خودم بود بعد زدن امپول همش میخوابی ...

جدی؟؟ راست میگی؟ منم نشنیده بودم پیاده روی اصلا, منم سری قبلم پیاده روی نکردم

باشه مرسی عزیزم منم میخرم میخورم انشالله که نتیجه مطلوب باشه, وای الان توبارداری گلم؟؟ 😍😍😍 فقط م ...

اره عزیزم شکر خدا.

فرتیل تید هم میگن خوبه برا پانکچر. من خودم پارسال پانکچرم بود اوابوست خوردم ولی الان انگار میگن گیر نمیاد

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
ممنونم ایشالا ...گفت ۹۰ درصد پسره ولی مطمئن نبود گفت دوهفته دیگه دوباره برم ۱۰۰درصد میگه 

انشاالله که اشتباه کرده درسته اول برای پدر مادر سلامتی مهمه ولی خوب آدم دوتا جنس رو دلش میخاد

اهان چه جالب من اصلا نمیدونستم همچین چیزیم میشه اخه سری قبل منم ریز داشتم, بنظرت بمم منم میکنن دوبار ...

نمیدونم باید دکترت تشخیص بده . من موقع پانکچرم یه خانمه بود بهش گفتن اگه میخوای دارو بهت بدیم و دوباره پانکچر بشی چون حیفه ولی چون باید دوباره پول پانکچر میداد قبول نکرد اون خانم. گفت نمیتونیم هزینشو بدیم

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
سلام من امروز انتقال دادم یه دونه پسر  توکل به خدا  ۶تا جنین فرستادم پی جی اس ۱دونه پسر ...

عزیزم انشاالله که مثبتی 

منم دیروز یه جنین پسرانتقال دادم 

انشاالله که هردومون با جواب مثبت میایم درخواست دوستی برات فرستادم قبول کن باهم درارتباط باشیم

خیلی ممنونم از جوابت انشالله بحق علی اینسری ج بگیری و مثبت بشی عزیزم. برا من سه روزس 

عزیزم ممنون از دعای خیرت 🙏🙏🙏

ایشالا توهم انتقالت موفق باشه و زود نی نی دار بشی 😍

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
اره عزیزم شکر خدا. فرتیل تید هم میگن خوبه برا پانکچر. من خودم پارسال پانکچرم بود اوابوست خوردم ولی ...

چه خوب خیلی خوشحالم برات انشالله چندماه بعدبسلامتی وخوشی بچتوبغل بگیری.😍😍😍

اره اوابوست گیرنمیادمنم فعلاپیدانکردم روزی چندتامیخوردی؟ من تاحالاروزی یکی خوردم الان دیگه تموم میشن روش نوشته روزی4تاولی واقعیت گرونه نتونستم