2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045152 بازدید | 684431 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم خدا  رو شکر بهتریم گلم والا نه نمیدونم چیه، ان شاء الله چیز خاصی نیست و همین که تحت ...

سلام گل قشنگم....خدارو صد هزار مرتبه شکر که بهترشدی.....عزیرم در مورد سلول های بنیادی تطرت چیه؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
بچه ها تو رو خدا راستشو بگین انتقال درد نداره؟  من شنبه انتقال دارم

نه فدای تو بشم مثل معاینه میمونه....خیالت راحت...ایشالله که با خبر خوب میای....مگه پانکچر نکردی؟اون که خیلی درد داره

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
سلام عزیزم تبریک میگم . شما فرش انتقال دادین درسته؟دختر دایی منم روز یکشنبه عمل داشته و دیروز براش ا ...

سلام عزیزم

مرسی ❤️ بله من از روز اول درد پریودی و کلا دل درد داشتم اما سرگیجه نداشتم، منهم فرش انتقال دادم

بهضیها تازه بعد از انتقال فرش هایپر میشن. نکنه سرگیجه علامتی از هایپر شدن باشه؟ بگو حتما حواسش باشه به نوع دردش و اگر ورم کرد خدای نکرده سریع بره دکتر

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
نه فدای تو بشم مثل معاینه میمونه....خیالت راحت...ایشالله که با خبر خوب میای....مگه پانکچر نکردی؟اون ...

پانکچر که بیهوش بودم 

بعدش درد پریودی داشتم 

اصلا از معاینه شدن چندشم میشه و خودمو محکم میگیرم 😅 و گرنه حاضرم هر دردیو تحمل کنم نمیدونم چرا یه جوری میشم، عکس رنگی گرفتم دردش برام هیچی نبود اون وسیله ای که‌دهانه رحمو باز نگه میداره بدم میاد 😖😖😖

خدایا خودت مواظبش باش
بچه ها تو رو خدا راستشو بگین انتقال درد نداره؟  من شنبه انتقال دارم

انتقال درد نداره عزیزم

نگران نباش

من سر iui خیلی دردم اومد چون دکتر داده بود به دستیارش بلد نبود

ولی انتقال اصلا درد نداشت

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
انتقال درد نداره عزیزم نگران نباش من سر iui خیلی دردم اومد چون دکتر داده بود به دستیارش بلد نبود ...

ببخشید اینوفولیکو تو اب قاطی نکنم اشکال داره حالت تهوع میگیرم بریزم تو ابمیوه همون تاثیرو داره؟

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی