2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست
دوز اینوزیتول چند باشه روزی خوبه ؟

تا  ٤ گرم ميشه خورد دو گرم بعد صبحانه و ٢ گرم بعد از شام كمتر هم ميشه خورد مثلا سه تا ٧٥٠ ميلي گرم سه بار در روز  

هر بسته اينوفوليك ٢ گرم يا ٢٠٠٠ ميلي گرم مايو اينوزيتول داره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برایه کیفیت اینارو میخوری؟ اخه منم کیفیت تخمکم پایینه

بله، تقریبا روزی بیستا قرص می خورم. البته اوابوستو کمتر از یه ماهه شروع کردم. پارسال سه بار سقط داشتم که گفتن احتمالا به خاطر کیفیت بد تخمکاته، باید بری ای وی اف. حالا که ای وی افم نتیجش بدشده، دکترم میگه تو باید طبیعی باردار بشی، شانست بیشتره. خیلی سخته

خدا رو شکر که یکیتون سالمه، مشکل دوطرفه خیلی بده نمیدونی کدوم طرف رو درست کنی نگران نباش به ام ...

سلام عزیزم تبریک میگم . شما فرش انتقال دادین درسته؟دختر دایی منم روز یکشنبه عمل داشته و دیروز براش انتقال دادن حالا میگه تخمدان چپم تیر میکشه و سرگیجه داره و درد پریودی داره . من خودم جنین فریز انتقال دادم این دردا رو داشتم اما بعد چند روز از انتقالم اما ایشون از امروز همه ی اینا رو داره من میگم به خاطر امپولاس شما هم تجربش کردین؟

بله، تقریبا روزی بیستا قرص می خورم. البته اوابوستو کمتر از یه ماهه شروع کردم. پارسال سه بار سقط ...

انشالله بهترین نتیجه رو بگیری منم انقدزر قرص دارم بعضی وقتا قاطی میکنم کدومو خوردم کدومو نه

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
منم لوله چپ ندارم  یه کم هم تنبلی دارم  فعلا کلی آزمایش باید انجام بدم تا جواب آزمایش ها ...

پس نگران نباش عزیزم ان شاالله که حتما جواب میگیرین

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
مشکل تعداد و تحرک داشت ولی وضعش خیلی هم بد نبود، دکتر فکر میکرد با iui هم جواب میگیریم اما بعد فهمید ...

خداروشکر که نتیجه گرفتین عزیزم ان شاالله که این دورانو به خوبی بگذرونی و صحیح و سالم بغلشون کنی

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
نتيجه ي ivf چرا بد شده ؟ تخمكا كم بوده يا جنين ها؟ 

هردوش. دفعه اول اشیش تا تخمک داشتم که دوتاش جنین شد و فقط یکی بلست شد. دفعه دوم هفتا تخمک داشتم که شیش تا جنین تشکیل شد. چهارتاشون هفت هشتا سلول داشتن روز سوم و بعدش رسیدن به سی تا سلول. ولی فقط یکیشون بلاست شد که فرستادن واسه پی جی اس. 

هردوش. دفعه اول اشیش تا تخمک داشتم که دوتاش جنین شد و فقط یکی بلست شد. دفعه دوم هفتا تخمک داشتم که ش ...

انشالله به زودي نتيجه بگيريد 

گونال ميزدي اين تعداد تخمك داشتي ؟ ذخيره تون چند بود؟

سلام زینبی بهترید؟  نی نی بهتر شده؟؟؟   زینبی امروز دکتر بودم بنسبت یک هفته پیش که پیشش ر ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ خدا رو شکر ما تقریبا داریم بی علامت میشم، خدا کنه بقیه اش هم به خیر بگذره

ببین گلم افزایش وزن ناگهانی خیلی منجر به درد نمیشه، ریسک فشار خون رو بالا میبره برای همین تاریخ زایمان رو زودتر کرده 

نمک رو حذف کن، بیشتر سالاد و پروتئین بخور، که هم وزن بچه خوب بره بالا هم یبوست نشی 

از شیر و لبنیات بدون نمک و کم چرب غافل نشو، مراقب خودت باش، سعی کن دیگه استعلاجی بگیری بمونی خونه و سرکار نری، چون الان آلودگی هوا و کرونا هم هست بهتره خونه باشی و همون کارهای خونه رو انجام بدی به خاطر تحرک داشتن، 

آسپرين هم فکر کنم به زودی برات قطع کنه

@زینبی_بابا       سلام زینبی جان بهتری الحمدالله میگم من دوهفته پیش پانکچر ...

سلام عزیزم خدا  رو شکر بهتریم گلم

والا نه نمیدونم چیه، ان شاء الله چیز خاصی نیست و همین که تحت نظری کافیه، همون ده روز دیگه سونو مجدد برو

مرسی عزیزم. ایشالا که همه چی واست عالی پیش بره. من الان دارم روزی سه تا coq10, 200mg, و سه تا dhea و ...

مرسی عزیزم ❤️

چقدر عالی خیلی کار خوبی میکنی، همه ویتامینهایی که مصرف میکنی عالین، رژیم غذاییتون هم خیلی خوبه حتما نتیجه عالی میگیری

اینوزیتول همون ماده ای هست که توی اوابوست هست

من قبل و بعد از انتقالم اکیوپانکچر رفتم، خیلی آرامش بخش بود

شما هم فکر کنم ایران نیستید درسته؟

خدایا شکرت 🙏🏻❤️