2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045187 بازدید | 684433 پست
عزیزم برا تعیین جنسیت پی جی دی میکنی؟مشکل شما همسرتون بود؟کدوم مرکز میری؟

نه برای بررسی ژنتیک جنین چون گفتن اگه پی جی دی نکنی از ظاهر انتخاب میکنن و میزارن اما پی جی دی کنی ژنتیکشم بررسی میکنن . امروز جنین شناس گفت جنسیت هم میخواید گفتم نه فقط ژنتیک. مشکل همسرم هست مرکز پیامبران میرم

خدا رو شکر که یکیتون سالمه، مشکل دوطرفه خیلی بده نمیدونی کدوم طرف رو درست کنی نگران نباش به ام ...

مرسی عزیزم. ایشالا که همه چی واست عالی پیش بره. من الان دارم روزی سه تا coq10, 200mg, و سه تا dhea و چهارتا اوابوست و ویتامین دی و ای و سی و مایواناسیتال و فیش اویل و اسپرین و آرلیپویک اسید و پری نیتال می خورم.  

هفتهای یه بارم سعی می کنم اکیوپانکچر برم. رژیم گلوتن فری هم دارم. واسه پانکچر قبلیم تقریبا از دو ماه قبلش همه اینا غیر از اوابوست رو می خوردم ولی ظاهرا تاثیری نداشت. راستش نمی دونم اینوزیتول چیه؟؟ اولین باره میشنوم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام شما رشد فولیکولاتون کم بود که روز ۱۸پانکچرشدین؟اخه من روز ده  فولیکولام ده تان که هنوژ سای ...

سلام گلم، برای من رشدش تقریبا بد نبود، من روز 8 سیکلم اندازه اش 13 بود، 12 سیکل اندازه 14تا 16 بود، روز 14 سیکل اندازه 16 تا 18 بود، دیگه دکتر گفت یا روز 16 سیکل که پنج شنبه اس باید پانکچر شی یا میره بعد از تعطیلات جمعه و شنبه که من خودم خواستم اون سایز 16 هم رشد کنه گفتم عجله ندارم همون یک شنبه 19 سیکل پانکچر کنید، گلم اصلا نگران نباش انشاءالله با آمپولا فولیکولا رشد می کنند و به سلامتی تخمک کشی می کنی و کلی جنین سالم و ناز برات تشکیل میشه، یه بار دیگه هم قبلا تخمک کشی کردم اون 18 سیکلم بود پانکچر شدم، گلم تا 20 سیکل هم وقت داری پانکچر شی، انشاءالله تا چند روز دیگه فولیکولا به رشد بهتری هم می رسن، استرس رو کنار بزار چون برای رشد و کیفیت تخمک سمه.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام گلم، برای من رشدش تقریبا بد نبود، من روز 8 سیکلم اندازه اش 13 بود، 12 سیکل اندازه 14تا 16 بود، ...

ساام عزیزم چند تا جنین شد برات یادم رفت گفته بودی چند تا تخمک داشتی🙏

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
مرسی عزیزم. ایشالا که همه چی واست عالی پیش بره. من الان دارم روزی سه تا coq10, 200mg, و سه تا dhea و ...

مايو اينوزيتول توي اوابوست هست ، اوابوست شامل اينوزيتول و فوليك اسيد و ملاتونين هست 

OvaBoost formulation is a combination of three ingredients: melatonin, folate, and myo-inositol

These three ingredients, when given in combination, have been shown to be effective for supporting  quality in women undergoing IVF.

ممنون عزیزدلم 😍😍

فدات بشم😘😘

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
ساام عزیزم چند تا جنین شد برات یادم رفت گفته بودی چند تا تخمک داشتی🙏

سلام گلم، 27 تا تخمک، جنین رو گفتن هفته دیگه تماس بگیر

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
خدا رو شکر که یکیتون سالمه، مشکل دوطرفه خیلی بده نمیدونی کدوم طرف رو درست کنی نگران نباش به ام ...

ببخشید عزیزم من پودر اینوفولیکو با اب قاطی میکنم میخورم حالت تهوع میگیرم به نظرت بریزم تو ابمیوه همون تاثیرو داره یا فقط باید با اب بخورم

مايو اينوزيتول توي اوابوست هست ، اوابوست شامل اينوزيتول و فوليك اسيد و ملاتونين هست  OvaBoost ...

من اوابوستو گیر نیاوردم ولی پودر اینوفولیک وملاتونینم میخورم با فولیک اسید به نظرت همون کارو میکنه رو کیفیت

بچه ها اینجا کسی بوده از سلولهای بنیادی استفاده کرده باشه؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
مرسی عزیزم. ایشالا که همه چی واست عالی پیش بره. من الان دارم روزی سه تا coq10, 200mg, و سه تا dhea و ...

برایه کیفیت اینارو میخوری؟ اخه منم کیفیت تخمکم پایینه

منم قلب نشد و کورتاژ کردم واا اگه پریود نشیم برای چی داده؟ بله استرادیول هم داده آمپولم گفته نصفه بز ...

استرادیول از کی گفته باید بخوری ؟؟ 

همش استرس دارم برای زدن این آمپول میترسم پریود نشم

مايو اينوزيتول توي اوابوست هست ، اوابوست شامل اينوزيتول و فوليك اسيد و ملاتونين هست  OvaBoost ...

مرسی ! اره الان دیدم که همون میواناسیتول هستش. من روزی یک چارم قاشق تو اب حل می کنم می خورم. کلا انقدر قرص می خورم که حسابشون از دستم در رفته!

من اوابوستو گیر نیاوردم ولی پودر اینوفولیک وملاتونینم میخورم با فولیک اسید به نظرت همون کارو میکنه ر ...

بله همونه ديگه تركيبات مهمه وگرنه اوابوست كه از فضا نيومده تركيبي از اين سه ماده اس