2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045278 بازدید | 684446 پست
چقدر دکترا نظراتشون متفاوته دکتر من گفت فعلا نمیخاد تو خوب کردی دادی کی انتقال میدی خیلی پروسه تو ...

من هنوز تخمک کشیم نکردم اول راهم این ماهم به خاطره اینکه جواب ازمایشم دیر اماده شد عقب افتاد

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من سه شنبه پانکچر شدم اصلا هیچ اطلاعی بهمون ندادن امروز خودمون زنگ زدیم گفتن از ۱۲ تا تخمک ۱۱ تا جنی ...

ااا شماهم دقیقا مثل من هستید

من ۱۳ تا تخمک ۱۲ تا جنین امروز گفتن 

سه شنبه پانکچر کردم شنبه هم انتقال . بهشون گفتم گفت فعلا خوبن شنبه بهتون اطلاع میدیم وضعیت و 

ااا شماهم دقیقا مثل من هستید من ۱۳ تا تخمک ۱۲ تا جنین امروز گفتن  سه شنبه پانکچر کردم شنبه هم ...

خدارو شکر کجا انجام دادی شما؟دلم روشن بود که جنین زیاد میشه تقویتی چیزی هم خوردی خودتون

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
سلام عزیزان   من چند روز دیگه میخوام برم عکس رنگی ولی از ترس شب و روز ندارم دادم سکته میک ...

منم دوشنبه قراره برم 

برا من با بی حسی میکنه 

اولین باره میخوام برم استرس دارم

🌺 خدایا شکرت 🌺                                        
خدارو شکر کجا انجام دادی شما؟دلم روشن بود که جنین زیاد میشه تقویتی چیزی هم خوردی خودتون

قربونتون اره واقعا استرس داشتم همش میگفتم هیچی تشکیل نمیشه!!

من بیمارستان پیامبران انجام دادم اما نه هیچی نخوردم فقط فولیک اسید میخورم و زینک پلاس وگرنه غذا اینا هم هیچی تاحالا رعایت نکردم 😷امیدوارم جواب بگیرم

قربونتون اره واقعا استرس داشتم همش میگفتم هیچی تشکیل نمیشه!! من بیمارستان پیامبران انجام دادم اما ن ...

عزیزم میشه لطفا شماره وقت دهی بیمارستان پیامبران رو برام بفرستید

من 48993203این شماره رو از اینترنت پیدا کردم از صبح هرچی زنگ زدم یا بوق ازاد خورد کسی جواب نداد یا اشغال زد

ااا شماهم دقیقا مثل من هستید من ۱۳ تا تخمک ۱۲ تا جنین امروز گفتن  سه شنبه پانکچر کردم شنبه هم ...

سلام گلم میشه ب من بگید رشد فولیکولات تاچه حد بود که تخمک کشی کردن من امپول زدم ده تا به اندازه دوازده سیزده دارم بازم امپول داد ممنون میشم ح بدید 

نمیدونم همه رو با هم انتقال میده یا نه، خدا کنه اینطور نباشه بله ۵ روزه میکنه

اره منم بعید میدونم ۵ تاشو بخاد با هم انتقال بده برات

راستی اون آمپول رو که دکتر داد فکر کنم دکاپیتیل بود اسمش رو زدی میگم چندروز بعدش پریود شدی اخه شنیدم این آمپول باعث میشه چند ماه پریود نشیم پس چجوری  سیکل انتقال رو انجام میده ؟ 

قربونت گلی  ببین دیگه اینکه چند روزه انتقال میدن رو بسپار دست جنین شناس و دکتر، چون تو مو میبی ...

باشه توکل به خدا تا مصلحتش چی باشه برام 

ممنون عزیزدلم😘😘

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن