2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045246 بازدید | 684441 پست
نمیدونم از مایش ها برایه کیفیته یانه ولژ از رویه سنو که می کرد هر بار میگفت تخمکات کیفیت ندارن 

آهان‌

میشه‌بگی‌دکترت‌کیه؟

همه‌دکترهانظرشون‌این‌بود؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
سلام دوستان ، من دو روز پیش بتا ۵۸۵۵ داشتم و امروز بعد از ۴۸ ساعت مقدارش شد ۹۵۰. خونریزی و لکه بینی ...

همون‌آزمایشگاه‌‌تکرارکردی؟

هرچه‌زودتربروپیش‌دکترت..

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیمارستان پیامبران دکتر شاکری

عزیزم‌منم‌پیامبران‌میرم

شما‌چه‌مرحله‌ای‌هستید؟

دکتر انصار پور ابن سینای تهران 

مرسی‌گلی

منم‌۴ونیم‌سال‌‌این‌دراون‌درمیزنم

ولی‌نمیشه

یبارم‌انتقال‌دادم‌باجنین‌باکیفیت

امانشد..باخودم‌میگم‌نکنه‌تخمک‌هام‌بی‌کیفتن‌نمیشه

مرسی‌گلی منم‌۴ونیم‌سال‌‌این‌دراون‌درمیزنم ولی‌نمیشه یبارم‌انتقال‌دادم‌باجنین‌باکیفیت امانشد..باخ ...

انشالله هرچه زودتر دامنت سبز بشه

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
سیکل لانگ هستی ک ال دی میخوری؟ چرا برا بعضی خانوما لانگ انتخاب میکنن؟  

نه سیکلم لانگ نیست اینبار که رفتم روز ۴یه فولیکول غالب ۹داشتم دکتر گفت اگه دارو بدم اون خیلی رشد میکنه بقیه کوچیک میمونه خودمم پیش کسوت پیشنهاد ال دی دادم گفت عالیه یه ماه خاموش باش ماه بعد دارو 

نمیدونم فاز دکترا چیه یکی لانگ یکی کوتاه 

من که سه بار قبل همش لانگ بود ان شالله خیر هرچیه همون باشه آرزومونو خواست خدا یکی بشه الهی آمین🙏🤰🙏🤰🙏🤰😁🤗🤗🤗

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹