2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045222 بازدید | 684438 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

fsh  چیه؟؟ بعد کدوم ازمایشگاه انجام بده خوبه؟ ممنون عزیزم

یعنی هورمون محرک فولیکول، اگر بالا بره نشانه یائسگی هست و نمیدونم راهی برای بازگشتش هست یا نه 

آزمایشگاه های مراکز ناباروری فقط معتبر هستن گلم، مثل آزمایش اسپرم، بقیه جاها معتبر نیستن

یعنی هورمون محرک فولیکول، اگر بالا بره نشانه یائسگی هست و نمیدونم راهی برای بازگشتش هست یا نه  ...

زینبی جون دکترم سنو کرد گفت تخمکات بی کیفیتن از رو سنو میشه فهمید تازه من دوتا بارداری طبیعی هم داشتم چه کار کنم به نظرت برایه کیفیت؟

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
@زینبی_بابا     زینبی جون ببخشید همش سوال میپرسم، این آزمایش ادرارمه میشه ببینی خوبه یا ...

الهی عزیزم 😢 😢 😢 😢 

ببین گلم با تماس تصویری با دکترت حتما صحبت کن، یه مقدار شدیده و نمیشه تا دو هفته صبر کرد، حتما تماس بگیر و شرح بده موقعیتت رو 

خدا خیرت بده که تو این شرایط مسئولیت پذیر هستی و بیرون نمیری

امان از این افراد بی مبالات، ما هم فکر کنم در گیر شدیم و قرنطینه ایم فعلا، خیلی زورم اومده اولین بیماری پسرم شد کرونا😔😔😔 خدا کنه نباشه...، حالا هی آدم تذکر بده بچه رو نبوسید 

زینبی جون دکترم سنو کرد گفت تخمکات بی کیفیتن از رو سنو میشه فهمید تازه من دوتا بارداری طبیعی هم داشت ...

از روی سایز فولیکول اغلب حدس می‌زنن گلم 

ولی کاش با یه دکتر دیگه هم مشورت کنی، آخه دو بار طبیعی باردار شدی، الانم فقط قصد تعیین جنسیت داری

الهی عزیزم 😢 😢 😢 😢  ببین گلم با تماس تصویری با دکترت حتما صحبت کن، یه مقدار شدیده و نمیشه ...

پسرتون کرونا گرفته زینبی جون؟

خیلی ناراحت شدم.

خیلی دعا میکنم که زودتر خوب بشه.🙏🙏

از روی سایز فولیکول اغلب حدس می‌زنن گلم  ولی کاش با یه دکتر دیگه هم مشورت کنی، آخه دو بار طبیع ...

من ابن سینا تهران میرم دکتر انصار پور به نظرت بازم عوض کنم دکترمو باره اولم دکتر مشتاق بود اونم همینو گفت

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی