2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045398 بازدید | 684464 پست
همسرم تزریق میکنه🙂

نوع سرنگ رو عوض کن . یه سرنگ هایی هستن رنگشون آبیه اونا درد کمتری دارن موقع تزریق. اونا که بی رنگن انگار نوک سوزن خیلی تیز نیست تا بخواد وارد پوست بشه خیلی درد میکنه. 

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم تماس گرفتی داشتن ؟ 

عزیزم آدرس دکتر شکیبایی باقرخانه، درسته؟ نداشت.

دکتر قمی شهرک قدس و دکتر فلاح زاده اکباتان هم چندین بار تماس گرفتن جواب ندادن

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

سلام دوستان کسی بوده که آندومترش به استرادیول جواب نداده باشه؟

باچی بالارفته؟

خیلی نگرانم

فرتیل سی ام هم خوردم ولی تا۵رفت بالا

لطفا اگ تجربه ای دارین بگین

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
عزیزم من سنندجم خدا خدامه اینبار سه شنبه پری بیاد تا پنج شنبه برم تهران چون وسط هفته یه هزینه اضاف ب ...

قطعا همه ی چیزایی ک بهشون فکر میکنی برات اتفاق میفته😍👶الهی آمین قسمت همه مون بشه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
ممنونم عزیزم از پاسختون،،  چقدر خوبه میبینم بعضی ها مثل شما طبیعی باردار شدن،  منم منظورم ...

عزيزم توكل به خدا كن بعد از بارداري بدن خيلي آمادگي پيدا ميكنه و امكان بارداري طبيعي هم افزايش پيدا ميكنه ان شا الله براي شما هم معجزه اتفاق ميفته و ديگه اصلا سراغ ميكرو و پانكچر و انتقال نميري ، من مركز بهداشت فقط ظاهرا پرونده دارم ولي اصلا تا حالا براي خودم نرفتم ، ان شا الله كه هر چي به صلاحت هست اتفاق بيفته و دختر نازت يك عالمه اتفاقات خوب براتون به ارمغان بياره ، دختر كوچولوي من كه فقط برامون خير و بركت و شادي و البته ٢ تا داداش كوچولو به ارمغان آورده . 😍😍😍

عزیزم من سنندجم خدا خدامه اینبار سه شنبه پری بیاد تا پنج شنبه برم تهران چون وسط هفته یه هزینه اضاف ب ...

سیکل لانگ هستی ک ال دی میخوری؟

چرا برا بعضی خانوما لانگ انتخاب میکنن؟ 

کدوم شهری عزیزم؟؟ همه داروخونه ها ندارنا فقط داروخونه ویژه و داروخونه هلال احمر بگرد ..و نهایتا بیما ...

شما اطلاع داری گونال کدوم داروخونه ها دارن؟

سلام دوستان کسی بوده که آندومترش به استرادیول جواب نداده باشه؟ باچی بالارفته؟ خیلی نگرانم فرتیل س ...

به استرادیول خارجیم جواب نداد؟

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
شما اطلاع داری گونال کدوم داروخونه ها دارن؟

والا من شیرازم .تهران دنبال گونال نبودم تابحال ...

ولی داروخونه های بیمارستان و مراکز ناباروری رو گشتی؟؟ یا داروخونه هایی که نزدیک به مطب دکترای نباروری معروفن؟ چون اینا قرار داد دارن با هم معمولا دارن

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
به استرادیول خارجیم جواب نداد؟

نه ایرانی خوردم خارجیشو گشتم نبود

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
نه ایرانی خوردم خارجیشو گشتم نبود

خارجیشو پیدا کن خیلیا با اون جواب گرفتن فقط ..چون راه دیگه ای به جز مواد غذایی نداره که اونم تاثیرش زیاد نیست .لوبیا سبز و گوجه رو  هم اینبار کنار قرص خارجیت امتحان کن