2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045340 بازدید | 684460 پست
عزیزم با توجه به fsh آزمایش دوسال پیش به نظر میاد درسته  یادمه یه زمانی آزمایش های ذخیره تخمدا ...

زینبی من برج 3 ذخیره تخمدانم 3 بود .. احتیاج نیست دوباره برم چک کنم ؟ اخه لاهوتی مرکز مام گفته برو6ماه لترزول بخور  از دیروز شروع کردم نگرانم ذخیره م کم نشه

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
عزیزم پس مجبورم چند تا عکس بزارم

اف اس اچ من 11 بوده نصر گفت نگران نباش خوبه

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همسرم اصلن زیر بار اهدایی نمیره منم موندم چیکار کنم

من هم اين مشكل رو دارم.كلا پذيرش اهدايي براي يه خانم خيلي سخته.از طرفي اگر از سمت همسرش حمايت نشه و مخالفت كنه واقعا سخت تر هم ميشه.

ولي من مرتب حرفش رو ميزنم.با حرف زدن راجبش ميشه يواش يواش هم براي خودمون هم طرف مقابل مسئله عادي بشه

ولي ايشالله با تخمك خودمون مامان ميشيم عزيزم

عزیزم شما میری مام دکتر نصر ویزیتت میکنه ؟

آره ولی دفعه آخر رفتم گفتن دکتر نصر نیست رعته جلسه یه ماما وخانوم دکتر ویزیتم کردن

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
این سری تو مرکز ۷۰ تا خانم بودیم خیلی شلوغ شده انگار همه دارن میان پیش نصر 😅منم جای نصر بودم ویزیت ...

آره خیلی شلوغ شده 

نه می دونستن واسه انتقال میخوام برم کارم در این بارست

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
بچه ها سلام  من انشاالله شنبه انتقال دارم از دیروز گفتن پروژسترون بزنم درد داره برای همه درد ...

مبارکه‌‌عزیزم

به‌اونی‌که‌تزریق‌میکنه‌بگوووخیلی‌‌آروم‌‌آروم‌خالی‌کنه.

اونجوری‌دردش‌خیلی‌کمترمیشه

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
دقیقا منم همین فکر و میکنم علت مریض ندیدنش مراجعین زیادشه .. مردم عین مور و ملخ ریخته بودن مام &nbs ...

عزیزم‌میشه‌‌دستورخاص‌دکترنصربرالتروزول‌چطوریه

چه‌داروهایی‌‌کنارلتروزول‌‌داده‌بوده؟؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
سارا جون نفسی اگه یادت باشه ماه بعد انتقال منفی سریع رفت تو سیکل و باردارشد الانم خداروشکر پسرش نزدی ...

ممنونم گلم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام عزیزم فکر کنم بلافاصله میشه ولی بهتره بذاری بدنت استراحت کنه  حتما از مرکز بپرس عزیزم&nbs ...

ممنونم گلم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
مرسی عزیزم والله این ماه رفتم دوباره یه سری دیگه ازمایش برام نوشتن میگن تخمک هات بی کیفیتن که پریودم ...

عزیزم‌چه‌آزمایش‌هایی‌اینونشون‌میده‌که‌تخمک‌هات‌بی‌کیفیتن

مگه‌میشه‌شمادوتابچه‌داریدوبه‌طورطبیعی‌باردارشدید

منم‌‌‌باخودم‌میگم‌نکنه‌تخمک‌هام‌بی‌کیفیت‌هستن

یبار‌انتقال‌دادم‌منفی‌شدم..

دقیقا منم همین فکر و میکنم علت مریض ندیدنش مراجعین زیادشه .. مردم عین مور و ملخ ریخته بودن مام &nbs ...

اره کارش که خوبه 

خیلی شلوغ شده خیلی دکترم ادمه چند نفر و مگه میتونه ببینه بایدم تیمش کمکش کنن 

ای جااااااانم 😍 😍 😍 😍  عزیزم طول سرویکس برای یک قلو و دو قلو فرقی نداره چه قدر خوشحالم گف ...

واقعا؟ فک کردم چون دوقلو هست خطر بیشتری هست ...

قربونت برم ممنون بله بالاخره این لطف خدا شامل منم شد که بعد از این همه سال درمان و سه تا سقط خوشحال شم

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
سلام خوبی این سروم رو پیدا کردی من دکتر نوشته برام ولی نیست پیدا نمیکنم 

کدوم شهری عزیزم؟؟ همه داروخونه ها ندارنا فقط داروخونه ویژه و داروخونه هلال احمر بگرد ..و نهایتا بیمارستانی که ای وی اف انجام میشه 

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩