2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045239 بازدید | 684440 پست
ولی به نظر شخصی من حالا نمیدونم اصلااز لحاظ پزشکی معتبر باشه یا نه ‌ولی کل اقوام ما وحتی خودم با این ...

اره واقعا شانسیه، من بیشتر حسم اینه که دفعه بعد هم باید برم سراغ میکرو، که پانکچر هم زمانبره، ممنونم از توصیه تون عزیزم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من جواب آزمایشم رو گرفتم منفی شد با بتای ۴

عزیزم خیلی زود آزمایش دادی داروهات رو قطع نکن و چند روز دیگه دوباره آز بده 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
عزیزم کاش یه عکس از جلوتر بگیری، هر صفحه چند تا عکس بشه بهتره و اینکه مشخصات هم نیفته

۲ سال پیش ذخیره کم بوده الان ۲ میشه همچین چیزی جفت ازمایش ها هم یه جا داده هیچ مکمل و ویتامینی هم نخورده  

آره قربونت آدرس بده.

سمت شرق

میدان سبلان. خیابان سبلان شمالی. نرسیده به خیابان شهید حسنی. سمت چپ خیابان سبلان شمالیه . زیر ساختمان  پزشکان. فکر کنم اسم داروخانش دکتر شمس

ولی به نظر شخصی من حالا نمیدونم اصلااز لحاظ پزشکی معتبر باشه یا نه ‌ولی کل اقوام ما وحتی خودم با این ...

من هم مادرم ميگه توي دوران شيردهي باردار نميشده و جلوگيري هم نداشته ولي من خودم توي دوران شيردهي هم خيلي زود باردار شدم ، من هم بارداريهام سزارين بوده ولي خوب فاصله سني بچه هام خيلي كم هست دكترم هم اولش دعوام كرد ولي خوب ديگه كاري بود كه شده بود .

سلام زینبی،  به سوال چند وقت بعد زایمان میتونیم برای بچه دوم اقدام کنیم؟  منظورم برای شرای ...

سلام عزيزم ببخشيد كه من جوابت رو ميدم ، ببين تا ٢ ماه اول كه كلا عملا اقدام منتفي هست ولي من با اينكه دكترم گفته بود وقتي دخترم يكسالش شد ميتونم اقدام كنم ولي چون اصلا فكر بارداري طبيعي رو هم نميكردم از همون ماه سوم اقدام كردم كه وقتي دخترم ٨ ماهش بود باردار شدم به نظر من ما كه ناباروري داشتيم اگر بچه دوم رو بخوام نهايت ٦ ماه بعد از زايمان بايد اقدام كنيم .

شادن جون چقدر اين روز شمار بارداريت رو كه ميبينم لذت ميبرم😍

عزیزم😙😙😙 انشاالله به زودی برای خودتم میبینی😍

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عزیزم یعنی جفت تو بالاترین قسمت رحمت قرار گرفته و تو سه ماه اول باید گریدش صفر باشه.خیالت راحت

خداروشکر، ممنونم عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شادن جون چون هفته  پایینه الان گرید جفت صفر تا اوایل سه ماه دوم  به معنی میزان رشد جفت&nb ...

ممنون لیاناجون😙 توکل به خدا ...

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم امروز رفتم سونو  الحمدلله ساک حاملگی سر جاش بود

چند هفته رفتی عزیزم؟

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین