2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045349 بازدید | 684460 پست
ان شالله عزیزم، ممنونم

تیارا جون سونو آخر باید کی بری ؟ وزن نی نی رو الان نمیدونی ؟ 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید عزیزم من جوابتو میدم. من زایمان اولم نزدیک ٣۴ سالگیم بود. بعد از زایمان که برای چکاپ رفتم دک ...

راستی عزیزم منظورتون بعد شش ماه اینه که میشه پانکچر انجام داد و جنین ها رو فریز کرد؟؟؟  م

عزیزم ۳۴ ساله هستم البته سوتفاهم نشه منظورم به دوستانی نبود که از من بزرگتر هستن منظورم توان و شرایط ...

اووووه دختر ماشاالله جوونی 

خودتو اذیت نکن

بدنت فعاله 

بعد ۶ماه جلوگیری نکن ایشالا طبیعی سوپرایز میشی

خیلی ممنونم عزیزم از پاسختون،  خداروشکر دومی رو طبیعی باردار شدید یه جورایی از جوابتون امیدوار ...

ممنون عزیزم. البته اون سری که طبیعی باردار شدم توی هفته یازده سقط شد. به ما هم میگفتن مشکلی ندارید اما بقول شما ما هم هفت سال وقت تلف کردیم. این بار هم نهایتا با آی وی اف باردار شدم اما من بخاطر شرایط خاصی که داشتم اقدام طبیعی برام خیلی زمان بر بود و با توجه به سنم ترجیح دادم باز هم سراغ آی وی اف برم که خدا رو شکر نتیجه گرفتم ولی دیدم خیلی ها رو که دومی رو طبیعی باردار شدند 

امیدوارم برای شما هم دومی خیلی راحت و طبیعی پیش بیاد و غافلگیر بشید 😊

زینب جون اگر قراره باشه که سیکل پانکچرمون بلند باشه ،تا روز چند پری فرصت داریم برای سونو که بخواد ال ...

از دکتر ایمونولوژیست اونجا اصلا خبر ندارم 

ولی تا روز دوم سوم که قشنگ فرصت هست، ال دی هم معمولا روز 5 شروع میکنن 

سلام عزیزم ممنون خدا رو شکر میگذره. فقط دارم روزا رو میشمارم تا دو هفته دیگه برم سونو.زینبی جان اون ...

سلام عزیزم

یعنی منم دلم میخواد بزنم تو دهن هر کی اینو گفته😠😠😠 عزیزم حتما برات می مونه 

بتا به این قشنگی داشتی😍😍😍😍 شبیه من بود عددش

حتما عروسی یا دامادی و دانشگاه رفتنش رو هم میبینی 

به دکتر باید میگفتی من میخوام تلاش کنم بمونه و تو این کرونا بیرون نرم 

خوبم مرسی عزیزم،،  میدونم عزیزم بدن باید ریکاوری بشه و میگن سه سال ولی این برای افرادی هست که س ...

نه بابا دور ریختن کجا بود گلی 

ما غیر حضوری تمدید کردیم عزیزم بعد با واتس اپ عکس فیش رو فرستادیم

از دکتر ایمونولوژیست اونجا اصلا خبر ندارم  ولی تا روز دوم سوم که قشنگ فرصت هست، ال دی هم معمول ...

ممنون عزیزم 😍

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
زینب جون آخه تو هفته سیزده گفت سرویکسم ۲۷ هست .دوقلو هم هستم خیلی میترسم نگرانیم بیشتر شده چون واسه ...

ای جااااااانم 😍 😍 😍 😍 

عزیزم طول سرویکس برای یک قلو و دو قلو فرقی نداره

چه قدر خوشحالم گفتی دو قلو داری، ان شاء الله خدا حفظشون کنه

دوستان من فردا پانکچر دارم این آزمایش قبلشو که انجام دادم یه سری انگار عدداش کم و زیاده میتونید متوج ...

عزیزم مینور نیستی؟؟ 

نه نگران نباش گلی یه ذره کم خونی داری 

فقط esr یه ذره بالاست که دلایل زیادی ممکنه داشته باشه

زینب_بابا#   سلام به همگی  من متاسفانه به خاطر مشکلات دندانم نتونستم ماه پیش وارد سیکل ...

عزیزم من از مراکز خبر ندارم ولی اون قضیه کرونا رو اگر خونه کسی نرید و همیشه بیرون ماسک بزنین، خریدها رو شستشو بدین بعد بذارید یخچال و کلا اصول ایمنی رو رعایت کنین احتمالش خیلی کم میشه 

متاسفانه الان یه عده وقتی PCR مثبت میشن یا علائم پیدا میکنن به کسی خبر نمیدن و میرن سر کار، اصلا جدی نمیگیرن😢😢😢😢 و باعث انتشار شدید میشن، واقعا نمیدونن چی بگم، بگم بری، صبر کنی، نمیدونم... 

اگر هم واکسن بیاد اول گروه های خطر رو واکسینه میکنن