2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
آره انشالله مثبت باشه  جوابو پرت میکنم تو صورت دکتر قبلیم 😂😂😂

مامان سوفی 

قبل انتقال مکمل هم خوردی؟ چکارا کردی

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
سلام عزیزم . ممنونم . خودت و نی نی چطورین ؟ من آزمایش غربالگری رو نرفتم . تو همون ویزیت اول گفتم میخ ...

خب پس به سلامتی چیزی نمونده جواب سلفری بیاد و خیالت راحت راحت شه. منم خدارو شکر خوب بود، اما همسرم گفت سلفری هم بدیم. به دکترم گفتم ایشونم استقبال کرد. امروز تازه آزمایش دادم. حالا تا دو هفته دیگه جوابش میاد

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامان سوفی  قبل انتقال مکمل هم خوردی؟ چکارا کردی

من برای انتقالم فقط دکتر گفت آسپرین و فولیک اسید و پریناتال بخورم، اما برای پانکچرم خیلی ویتامین خوردم که ۲۲ تا تخمک داشتم

۱۹ تاش بالغ بود. قبلا فقط ۱۰ تا داشتم همیشه

۱۳ تا جنین تشکیل شد، ۳ تا رو انتقال دادن

۱۰ تا رو گذاشتن بلاست بشن فریز کنند اما نشدند و ازبین رفتن

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
مامان سوفی  قبل انتقال مکمل هم خوردی؟ چکارا کردی

بعد از انتقال هم ۴ روز استراحت کردم دو بار فرنی خوردم با عسل، روز ۲ و ۴

غذای سالم خوردم،کافی، آبمیوه صنعتی، ترشی، نوشابه، ادویه، غذای سرخ کردنی و نفخ دار نخوردم. آرد سفید و شکر و گلوتن و هرچیزی که باعث‌التهاب یا inflammation میشه سعی کردم نخورم.

حالا خدا کنه مثبت بشه آزمایشم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

دوستان کسی بوده پانکچر و انتقالش در یک ماه بوده باشه منفی شده باشه؟

پریود اون ماهش خیلی سخته؟

من از عصر تا الان زیر دلم تا پایین یک دردهای وحشتناک و تیرهای بدی میکشه که نمیتونم سر پا وایسم. این دردها میره و میاد. نه لک بینی دارم و نه خونریزی فقط ترشح بیرنگ...

دردش اونقدر زیاده که نفسم بالا نمیاد😔

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
دوستان کسی بوده پانکچر و انتقالش در یک ماه بوده باشه منفی شده باشه؟ پریود اون ماهش خیلی سخته؟ من ا ...

عزیزم من هر وقت پانکچر شدم پریود بعدش خیلی سنگین بود

چون ضخامت رحم زیاد میشه بخاطر داروها

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
عزیزم من هر وقت پانکچر شدم پریود بعدش خیلی سنگین بود چون ضخامت رحم زیاد میشه بخاطر داروها

فعلا پریود نشدم ولی امان از درد..‌

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
خب پس به سلامتی چیزی نمونده جواب سلفری بیاد و خیالت راحت راحت شه. منم خدارو شکر خوب بود، اما همسرم گ ...

کار خوبی کردی . البته بگم اینا همه از حساسیت زیادی خودمونه. الان این مرحله رو هم بگذرونیم مرحله بعد و یه استرس جدید به خودمون اضافه میکنیم . به من گفتن ۱۰ ابان آماده میشه جوابش . خیییلیییی مونده روزها هم نمیگذره

زینب_بابا#  

سلام به همگی 

من متاسفانه به خاطر مشکلات دندانم نتونستم ماه پیش وارد سیکل بشم 

فردا روز ۵ پریودم میشه که باید شروع کنم قرص ال دی بخورم 

اما راستش دودلم نمیدونم با این اوضاع کرونا چیکار کنم 

خواستم راهنماییم کنید که مراکز پانکچر و انتقال انجام میدن یا نه

و اینکه اگر از روز پنجم قرص رو شروع کنم دیگه اقدام طبیعی فایده ای نداره اخه تاحالا از قرص استفاده نکردم نمیدونم 

کار خوبی کردی . البته بگم اینا همه از حساسیت زیادی خودمونه. الان این مرحله رو هم بگذرونیم مرحله بعد ...

آره واقعا نمیگذره. بعدش میریم ت  استرس اکوی قلب و سونوی آنومالی و ...

یه چیز جالب.‌من فکر میکردم آزمایش رو میفرستن خارج از کشور. امروز از آزمایشگاه پرسیدم گفت خیلی وقته دیگه خودمون انجام میدیم. گفت با این وضع تحریما مگه میشه فرستاد اونور!

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
تو همون اتاق عمل، قبل از بستری، دائم هم تاکید کنی دیگه خودشون حواسشون هست ولی حتما باید برای تشکیل ...

چه بساطی داریما😥😥 باشه عزیزم‌ممنون

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘