2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
قوربونت مام خوبیم  اخههه والا زود گذشت برات نههه چتد وقت پیش بود انتقال داده بودی البته برای م ...

نه برای من دیر میگذره😊

آخی نازی😍😍😍 من همش دقت میکنم ببینم میتونم حسش کنم اما تلاشم بیفایدست😶 البته فکر کنم فعلا زود باشه

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
نه برای من دیر میگذره😊 آخی نازی😍😍😍 من همش دقت میکنم ببینم میتونم حسش کنم اما تلاشم بیفایدست😶 ا ...

من ییار خیلی ترسیدم .خودشو گوله کرده بود اندازه یه گزدو .برام عحیب بود .به دکتر گفتم گفت خودش بوده 

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه برای من دیر میگذره😊 آخی نازی😍😍😍 من همش دقت میکنم ببینم میتونم حسش کنم اما تلاشم بیفایدست😶 ا ...

ار۶ فعلا زوده ایشالا بسلامتی بگذره و هممون بچه هامونو بسلامت بغل کنیم بقیه دوستاموبزودی زود مامان بشن 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
من ییار خیلی ترسیدم .خودشو گوله کرده بود اندازه یه گزدو .برام عحیب بود .به دکتر گفتم گفت خودش بوده&n ...

آخی عزیزم چه بامزه، من تا الان نتونستم حسش کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ار۶ فعلا زوده ایشالا بسلامتی بگذره و هممون بچه هامونو بسلامت بغل کنیم بقیه دوستاموبزودی زود مامان بش ...

الهی آمین عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام زینبی،  به سوال چند وقت بعد زایمان میتونیم برای بچه دوم اقدام کنیم؟  منظورم برای شرای ...

تیارا جون به نظر من یک سال بعد اقدام کن 

من دوتا بارداریم نزدیک هم بود ولی خب از نظر تغذیه خیلی به خودم رسیدم تا الان خداروشکر مشکلی نداشتم اون یک سال هم میگم به خاطر دخترت میگم  که بتونی بهش برسی 

سنت مگه چقدره عزیزم ؟ 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

شادن جون زود. عزیزم 

من با اینکه بارداری دومم بود از ۲۲ هفتگی حس کردم البته به خاطر اینم بود که جفتم قدامی بود

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
اسم آمپولت چیه عزیزم ؟  به شما گفتن کی برین پیشش ؟ چندم پریودی ؟

اسمشو نمیدونم هنوز نگرفتمش طوری ننوشته که واضح بشه خوندش فردا حتما میرم گیر میارمش والا من هفتم گفته برم برای خراش الان سیزدهم پریودمه 

در اندک من تویی فراوان یارب..
شادن جون زود. عزیزم  من با اینکه بارداری دومم بود از ۲۲ هفتگی حس کردم البته به خاطر اینم بود ک ...

منم جفتم قدامیه 

وسایلاتو خریدی تخت گرفتی؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
روز هشت انتقال اینه که میشه دیروز

دختررررر مبارکههههههه

مامان شدی بخدا😍😍😍😍😍

باور کن مامان شدی 

کلی دعات کردم امروز ازته دلم

دلم می خواد بعداز اینهمه سختی اینسری مامان بشی وطعم خوشبختی رو بچشی 

امروز به خدا گفتم خدایا خیلی وقته سختی کشیده اینسری مامانش کن😁