2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
روز هشت انتقال اینه که میشه دیروز

باز خوبه جرات کردی بزنی😀 من امروز روز۹ انتقالم بود جرات ندارم گفتم همون روز۱۴میزنم

اشتیاقی‌که‌به‌دیدارتودارددل‌من‌‌ دل‌من‌داند‌ومن‌دانم‌ودل‌داندومن👶👶

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باز خوبه جرات کردی بزنی😀 من امروز روز۹ انتقالم بود جرات ندارم گفتم همون روز۱۴میزنم

😄‌

من خودمو میشناسم یواش یواش با حقیقت مواجه بشم بهتره برام

آخه روز ۹ دکترم آزمایش داده برام

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
😄‌ من خودمو میشناسم یواش یواش با حقیقت مواجه بشم بهتره برام آخه روز ۹ دکترم آزمایش داده برام

حتما جنین هاتون بلاست بودن که انقدر زود ازمایش نوشته

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
😄‌ من خودمو میشناسم یواش یواش با حقیقت مواجه بشم بهتره برام آخه روز ۹ دکترم آزمایش داده برام

ساکن کجایی

اولین انتقالت بوده

ساکن کجایی  اولین انتقالت بوده

من امریکا هستم

۴ بار پانکچر کردم ولی جنینهام بلاست نمیشن... همشون از بین رفتن. دکترهای اینجا هم اعتقادی به فریز جنین ۳ روزه ندارن فقط بلاست رو فریز میکنند و انتقال میدن

بلاخره یه دکتری پیدا کردم قبول کرد سه روزه انتقال بده

برای همین بعد از ۴ تا پانکچر اولین انتقالمه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

سلام دوستان من چندماهیه قرار برم برا پانکچر ومیکرو نشد عقب افتاد الان هم امار کرونا بالارفته بنظرتون چیکارکنم؟چندروز دیگه پریود میشم نمیدونم برم یانه.شما هایی که باردار شدین پشیمون نیستین تو این اوضاع؟

یا رب العالمین
من امریکا هستم ۴ بار پانکچر کردم ولی جنینهام بلاست نمیشن... همشون از بین رفتن. دکترهای اینجا هم اعت ...

برو بهشون بگو دیدی ۳روزه هم‌جواب داد ازایرانیا یادبگیرید😂

مامانا امپول انوكسا رو خيلي اروم تزريق ميكنم نود درجه هم ميزنم ولي بازم كبود شده كاري نميشه كرد بر ...

برا من کبود نمیشه اما تا یک دقیقه درد داره جای تزریقش با اینکه خیلی آروم هم تزریق میکنم. نمیدونم عادیه یا نه؟

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت