2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045221 بازدید | 684438 پست
سلام کسی میدونه دکتر وقتی میخواد تو مطب خراش بده چه موقع از سیکل انجامش میدن معمولا و کسی تجربشو دار ...

سلام 

عزیزم شما مگه اون سری که پانکچر کردی قبلش خراش نداد؟ بعد پانکچر خراش میده دکتر عارفی؟

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امروز که رفتم بهم اینوفولیک داد. گفتم اوابست بده گفتش نیست. کدومش بهتره به نظرتون

اينفوليك مواد اصليش مثل اوابوست هستش ديگه ، اوابوست  يكم كيوتن و ويتامين E هم داره ولي مقدارش كمه و جدا خورده بشه بهتره 

چيزاي ديگه هم كه قبلا بحث شد را مصرف كنيد مثل dhea,، كيوتن و ال ارژنين و ويتامين E و ملاتونين و ...

سلام دوستان.ببخشید.شاید سوالم بی ربط به مباحث تاپیک باشه.اینجا کسی هست که در مورد مرخصی استعلاجی دور ...

شغلت چیه؟ من معلمم .امروز شوهرم رفت اداره خودشون در جریان آی وی افم بودن گفتن از متخصص نامه بیاره دوماه دوماه مرخصی بگیره.به رویان هم زنگ زدم گفتن تو این شرایط سر کار نرین بهتره اگه میتونین از متخصص نامه ببرین مرخصی بگیرین. حالا فردا میخوام برم بگم تازه مثبت شدم و لکه بینی دارم ببینم باهام همکاری میکنه مرخصی بهم بده یا نه .معمولا میده این متخصص. اینجا هم همین یدونه متخصص زنان رو داره. تا چهارشنبه که برم اهواز

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
ممنون عزیزم از امیدواریت هنوز نرفتم ببینم چند تاست فردا نوبت داشتم برا اولین سونو که دیشب اینجوری ...

ان شاالله که خیره گلم اصلا نگران نباش توکلت به خدا برو از بارداریت لذت ببر

بیا خبر بده از خودت عزیزم برات صلوات میفرستم مشکلی نباشه

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
بله.البته آزمایش خون بود.چند روز قبل پانکچر انجام دادم.

آهان یعنی همزمان با مصرف داروها انجام دادین؟ این آزمایش خون چیو نشون میده تعداد گلبول های سفیدو؟

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
بله قبلا ۲۶ روزه بود بعد ازدواج ۲۸ روزه شد تقریبا همیشه سروقت بود ولی ماه پیش که مسافرت رفتم ۴ روز ج ...

الان حامله ای عزیزم.؟یعنی فقط با یه ماه زالو درمانی درست شد کارتون؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی