2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045221 بازدید | 684438 پست
بچه ها خدا من رو لایق مادر بودن ندونست. منفی شد آزمایشم...

عزیزم چیزی ادم نمیتونه بگه واقعا اما ایشالا به زودی مامان میشی نمیشه گفت ناراحت نباش اما چاره ای نیست قوی باید بود و ادامه داد ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خوبی گلم....یکی از بچه ها عفونت ادراری داره شدید دکتر از این قرصا داده که ادرار قهوه ای میسه... ...

سلام عزیزم شما خوبی؟ 

باید زنگ بزنه 1490 راهنماییش میکنن که بر اساس کشت دارو رو عوض کنه 

اگر بتونه زنگ بزنه بلوک زایمان بیمارستانی که دکترش اونجا کار میکنه بهتره

و اینکه اوایل بارداری اشعه ایکس یا داروهای خطرناک به صورت 0 و 100 عمل میکنن یعنی یا جنین از بین میره یا اگر از بین نره حتما سالم هست😉😉😉

ممنون زینبی جون توکل به خدا ان شاالله فردا دلم شاد بشه

توکل به خدا عزیزم اصلا شک نکن

اینجا پارسال یکی از دوستان هفته 11 بود و خون ریزی و دفع لخته داشت، به قدری خودش رو باخته بود که تیکرش رو برداشت و عزا و ماتم، ما هم رفتیم تو فاز دلداری و اینکه ایشالا دوباره باردار بشی 

بعد طرف رفت سونو اومد گفت همه چی عالی بود😍😍😍😍🤣🤣🤣🤣 یعنی میخواستم خفه اش کنم حیف حامله بود😅😅😅😅😈😈😈

سلام خوبی گلم....یکی از بچه ها عفونت ادراری داره شدید دکتر از این قرصا داده که ادرار قهوه ای میسه... ...

عزیزم دوست من عفونت اداری داشت ماه سوم هم بود دکترش سفکسیم داده بود گفته بود تو بارداری سیف هست

زینبی جون سلام. امروز رفتم مرکز اولش که سریع گفت اهدایی بگیر. گفتم که چرا گفت تخمکات ضعیفه. من قبول ...

عزیزم ذخیره من ۴دهم هست اما هنوز پانکچر میکنم

این موضوع رو برای خودتون میگن که زودتر جواب بگیری

نه اینکه تخمک گرفتن از یه خانم دیگه بد باشه ، بلاخره اون هم یه روشِ برای مادر شدن اما نظر من اینه تا جایی که توان مالی و جانی اجازه میده سعی کن تا پیش خودت بگی اگه نشد عیب نداره حداقل من تمام تلاشم رو کردم حالا برم اهدایی بگیرم.

کیفیت تخمک با ورزش و تغذیه خوب و مکمل های مناسب بهتر میشه ، ذخیره تخمکِ که اگه از دست بدی دیگه کاریش نمیشه کرد

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
چشم حتما دعات میکنم عزیزم....فدات شم پنج تا که خیلی خوبه ....میتونی دوبار انتقال بدی...ایشالله که دف ...

ممنون‌عزیزدلم

انشالله‌شماهم‌‌به‌زودی‌مامان‌آقامحمدگل‌میشی

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
عزیز منم با دکتر عارفی هستم میشه بگید بهتون چه داروهایی دادن

من ماه دوم هست که دارو میخورم

ماه اول پردنیزولون اسپیرین ال دی فولیک اسید 

الان هم که ماه دوم هستم اسپیرین فولیک اسید ۵، ویتامین ای، فیش اویل، پردنیزولون ، استرادیول از سوم پریودی  و استرومارین،

یه امپول هم زدم چند روز پیش که زیر جلدی بود

به شما چی داده

من ماه دوم هست که دارو میخورم ماه اول پردنیزولون اسپیرین ال دی فولیک اسید  الان هم که ماه دوم ...

فیش اویل امگا ۳ داره یا دلیل دیگه ای داره مصرفش؟ چند بار درر هفته مصرف میکنید؟

خواهش 
آهان یعنی همزمان با مصرف داروها انجام دادین؟ این آزمایش خون چیو نشون میده تعداد گلبول های سفیدو؟

وقتی التهابی تو بدن هست مقدار یه پروتیین تو خون به اسم crp بالا میره.درواقع آزمایش تخصصی تشخیص کووید نیست.ولی اگه بالا باشه مشکوک حساب میکنن.

خدایا شکرت