2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045399 بازدید | 684464 پست

بچه ها یه کاربردیگه بود اسمش فکر کنمaبانو بود

با ما انتقال داده بود ولی می خوام منشنش کنم نمیشه.

کسی میدونه اسمش چی بود؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ساراجان به نظرم همون سیکل لانگ برو ولی بگو بلاست کنن و هچینگ

ممنونم عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها 

اونایی ک اصفهانی هستن نمیدونید کجا سروم ای وی ای جی داره دکتر برام نوشته اگه نزنم ممکنه انتقال کنسل شه، ☹️😪😔هر چی گشتممم پیدا نکردم

منم و حسرتِ با تو ما شدن...
چرا میترسی که هایپربشی عوضش دفعه اول کلی تخمک داری من خودم هایپرشدم شکمم بزرگ شده بود دردم داشتم با ...

ترس از هایپری ندارم چون شهر خودمون نیستم نمیخوام بستری شم شوهرم مرخصیش تموم میشه😅

خدایا خودت مواظبش باش

بچه ها از آشناییتون خیلی خوشحال شدم. روزگار قشنگی رو پیشتون بودم. تک تکتون رو دوست دارم و بابت محبتهای این مدتتون ازتون ممنونم.

ان شاالله اونایی که مامان شدید تا آخر در کنار نی نی هاتون باشین و سالم در آغوش بگیرینشون و ازشون لذت ببرید

اونایی هم تو سیکل هستید ان شاالله به حق روز اول ربیع دلتون شاد بشه و نی نیهاتون بچسبن به دلتون

ممنون که این مدت کنارم بودید. هر کجا هستید موفق و شاد باشید...

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
باید نوشته باشه Myo Inositol  کاش حالا که اوابوست پیدا نکردین، یه چیزی پیدا کنین اونو داشته با ...

اینو فولیک پیدا کردم فرتیل بیوتیک هم میگن جایگزینه اوابوسته به نظرت کدوم بهتره بگیرم

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
بچه ها از آشناییتون خیلی خوشحال شدم. روزگار قشنگی رو پیشتون بودم. تک تکتون رو دوست دارم و بابت محبته ...

بهاره جان چرا میری؟؟

😢😢😢

لطفا نرو دوستم

الهی آمین.برام دعا کنید من این دفعه سیکل انتقالم لانگ بود بنظرتون این دفعه بگم سیکل کوتاه برام انت ...

چشم عزیزم اگه لایق باشم ...

من هیچوقت سیکل کوتاه نبود انتقالام دکترم فقط میگفت لانگ، بازم با دکترت مشورت کن ببین نظرش چیه چون کامل به وضعیت تخمدان و رحمت آشناست

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
واااای عزیزم چه سخت😰 چندتا فولیکول داشتین؟

خیلی نمیخوام بترسونمت ولی  هیچ وقت یادم نمیره دردابی ک توی هایپری کشیدم فولیکول زیاد داشتم 24تخمک ازم گرفتن 

منم و حسرتِ با تو ما شدن...
چشم عزیزم اگه لایق باشم ... من هیچوقت سیکل کوتاه نبود انتقالام دکترم فقط میگفت لانگ، بازم با دکترت ...

ممنونم عزیزم