2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045261 بازدید | 684441 پست
[QUOTE=160211270]متاسفم...برای ارامشت برات  صلوات میفرستم  گلم[/QUOTEدرخواست دوستیمون قبول ...

عزیزم قبول کردم

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی

خانما من سه شنبه قراره پانکچر شم امروز صبح سونو شدم گفتن هر دو دو تخمدان ده تا فولیکول بیست میل داره 

به نظرتون هایپر میشم ؟ قبل از مه یکی دیگه رو دکتر سونو کرد خیلی ترسوندش که شکمت اب میاره باید بستری شی اما به من چیزی نگفت

خدایا خودت مواظبش باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها خدا من رو لایق مادر بودن ندونست. منفی شد آزمایشم...

متاسفم عزیزم این چه حرفیه هممون لایق هستیم یکی زودتر یکی دیرتر ...

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین

ای بابا.خیلی ناراحت شدم.😔😔😔😔

حتما قسمت ما نبوده.ما که تموم تلاشمونو کردیم.

ناراحت نباش عزیزم.ما باید قوی باشیم.نباید دست از تلاش برداریم.

الهی خدا بهت لطف کنه و طبیعی باردار شی دوستم.

من که پریود بعدی دوباره میرم واسه انتقال.تو چی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
خانما من سه شنبه قراره پانکچر شم امروز صبح سونو شدم گفتن هر دو دو تخمدان ده تا فولیکول بیست میل داره ...

چرا میترسی که هایپربشی عوضش دفعه اول کلی تخمک داری من خودم هایپرشدم شکمم بزرگ شده بود دردم داشتم

با پریودشدن مثل آب روآتیش تموم میشه میره

اشتیاقی‌که‌به‌دیدارتودارددل‌من‌‌ دل‌من‌داند‌ومن‌دانم‌ودل‌داندومن👶👶

عزیزم من چهاربار منفی رو تجربه کردم تا مثبت شدم، منم نمیدونم حکمتش چیه فقط اینو میدونم باید صبور باشیم و امیدوار، توکلت به خدا باشه انشاالله به زودی خبر مامان شدنت رو بهمون بدی❤❤❤

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
ای بابا.خیلی ناراحت شدم.😔😔😔😔 حتما قسمت ما نبوده.ما که تموم تلاشمونو کردیم. ناراحت نباش عزیزم.م ...

نه عزیز. دیگه انتقال نمیدم.

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
ای بابا.خیلی ناراحت شدم.😔😔😔😔 حتما قسمت ما نبوده.ما که تموم تلاشمونو کردیم. ناراحت نباش عزیزم.م ...

آفرین به روحیه ی خوبت، انشاالله دفعه ی بعد حتما مامانی😍😍😍

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
آفرین به روحیه ی خوبت، انشاالله دفعه ی بعد حتما مامانی😍😍😍

الهی آمین.برام دعا کنید

من این دفعه سیکل انتقالم لانگ بود

بنظرتون این دفعه بگم سیکل کوتاه برام انتقال بدن؟یا همون لانگ باشه؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
الهی آمین برا آروم شدنم دعا کن گریم بند نمیاد

سارا جان خیلی ناراحت شدم

ففط ناامید نشو منم سه بار انتقال منفی داشتم حالتو درک میکنم

انشاللع این دفعه حتما جواب میگیری

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
فرق داره ال ارژنين خونرساني به رحم و تخمدان را زياد ميكنه  اين مكمل هايي كه گفتم بهت همونايي ه ...

ببخشید خیلی اذیتتون میکنم با سوالام ولی شما اطلاعاتتون از من بهتره چون دکتر گفت تخمکات کیفیت ندارن میخوام بهترین ها رو استفاده کنم هم اینو فولیک پیدا کردم هم فرتیل بیوتیک که میگن جایگزینه اوابوسته به نظرت کدومش بهتره؟

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
سارا جان خیلی ناراحت شدم ففط ناامید نشو منم سه بار انتقال منفی داشتم حالتو درک میکنم انشاللع این د ...

ممنونم عزیزم برام دعا کن

الهی آمین.برام دعا کنید من این دفعه سیکل انتقالم لانگ بود بنظرتون این دفعه بگم سیکل کوتاه برام انت ...

ساراجان به نظرم همون سیکل لانگ برو ولی بگو بلاست کنن و هچینگ

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم