2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045285 بازدید | 684447 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم جنین ها رو و چند روزه بودنشون رو بی خیال، رشدش عالیه عزیزم 😍 😍 😍 😍  منم بتا اولم 500 ...

زینب جان چند روز پیش ازت سوال کردم احتمالا چون پیاما زیاده ندیدی ممنون میشم جواب بدی

میگم من دو ماه پیش ۳۰ روز، روزی یه دونه  فرتیل اید خوردم با چند تا مکمل ماه بعدش ۳۰ تا اوواژن روزی یه دونه و اینوفولیک و چند تا مکمل دیگه خوردم و این ماه هم فقط اینوفولیک و مکمل خوردم هر سری سیکل پانکچرم کنسل میشد بخاطر کیستم حالا شاید از فردا داروهای پانکچرمو شروع کنم به نظرت داروهای چند ماه پیش میتونه روی کیفیت تخمک های این ماهم تاثیر بذاره یا باید همین ماه تقویتی ها رو استفاده میکردم؟

بعد اینکه من نگران اینم که جنین بلاست برام تشکیل نشه و جنین سه روزه برام انتقال بدن که میگن میزان موفقیتش کمه آره درسته؟

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
بتام عددش خوب بود ازمایش اول٨۵٠ ازمایش دوم ٢٣٧۵ نمیدونم چرا اینجوری شد😞

عزیزم تبریک میگم شما جنین هات چند روزه بودن؟

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
ممنونم عزیزم ولی من شوهرم لوله انتقال اسپرم نداره یعنی تولید میشه ولی خارج نمیشه احتمال طبیعی از لحا ...

نمیدونستم ببخشید 

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
با همیم😊 منم ماه بعد امید ب خدا  مثبت فکر کنیم ک انشالله مثبت بشه😍

ان شالله بسلامتی خداقسمتمون کنه ،تا شب یلدا دلمون قرص بشه که تو دلی داریم روزی زمستونمون یه نیم جین کوچولو 🤭🤭🤭😁😁🤰🤰🤰🤰🤰تهرانی منکه ۵ساعت تامرکزز راه دارم خدا جواب سختیامودبده نامید نشم الهی🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

الان پیش کدوم دکتر میرید واینکه دیگه جنین ندارید باید از اول شروع کنید

یدونه نی جنین دارم بیمارستان بهمن افتضاح جنین های منو نی بندی کردن ۲۰ تا جنین کردن تو ۳ تا نی دو بار انتقال دادم الان یدونه نی دارم ک توش ۸ تا جنین هست ک  انتقال بدم ۳ نهایت میزارن بقیه دوباره دور دیگه هم ندارم کشش هم ندارم دوباره پانکچر شم چون سریه پیش هایپر شدم و واقعااااا افتضاح بود پدرم در اومد فعلا رفتم پیش مهرنوش امیری ای یو ای کردم ک منفی شد الانم هیچی به هیچی 

ببین گلم هر وقت آسپرين مصرف کنی تا 10 روز بعدش خون تو ادرار هست  اما اگر درد پهلو داشتی یه سون ...

آره زینب جان هرازگاهی پهلوی راستم درد میگیره ولی نه شدید بقول شما برم سونو کلیه بشم بهتره..دکتر توسونوبهم گفت هماتوم نداری الهی شکر خداکنه هفته۱۲ به بعددیگه لک نبینم.ممنون گلم

اگرمهمونی یاجایی باشید که کسی باشه چطوری امپولو میزنید؟ همش فکر اینم که اگه کسی متوجه امپول دورنافی ...

آره واقعا بخاطر داروها دست و پا آدم بسته میشه برا مهمونی ومسافرت...

البته من یبار با کلی دارو باکل خونواده رفتیم مشهد داروهارو گذاشتم تو کلمن یخ رسیدیم مشهد هم گذاشتم یخچال.به بهانه زیارت هم میرفتم درمونگاه نزدیک هتل میزدم...البته تا مشهد کلمنا بجا بچه بقل کرده بودم و از خودم جداش نکرد ولی با این همه سختی و التماس به امام رضا خدا نخواست و نشد

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی
چشم اگه لایق باشم چشم انشاا... بیای بهمون خوش خبری بدی😍😍😍من ک بتام بالا بود بعضیا میگن ک دوقلو دا ...

انشالله‌‌یه دوقلوی‌نانازداری‌وصحیح‌وسالم‌میان‌بغلت

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
جواب گرفتي؟ميشه بگي ميشه بگي مشكلت چي بود؟ من خيلي دوست دارم برم پيش خود كلانتر اما اونجا هر بار يك ...

اره گلم خداروشکر الان باردارم. مشکله من لوله هام بود که خارج رحم باردار میشدم و pcoهم بودم. اره دکتر خوبیه ولی یکم نوبت گرفتنش سخته اذیت میشه ادم

سلام عزیزم به سلامتی  بله اینا داروهای سیکل بلند انتقال هست گلم، و باعث میشه حالت یائسگی بهت ا ...

زینب جون به نظرت فرتیل اید بانوان برایه تخمک خوبه دکترم گفت تخمکت کیفیتش پایینه

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی