2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045428 بازدید | 684467 پست
بچه ها یه سوال.؟؟؟

من دفعه قبل که انتقال دادم بعد انتقال رو تخت بیمارستان خواستم لباساما بپوشم تخت تکون خورد و من به سختی تعادلمو حفظ کردم یعنی میخاستم بیفتم که به زور خودمو حفظ کردم.میشه بخاطر این متفی شده باشم؟؟؟

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی
منم شکمم همش کبوده آخه چندماهی هست تزریق میکنم و یه جاهایی از شکمم به حالت گردی سفت شده ولی خب نمیدو ...

اگرمهمونی یاجایی باشید که کسی باشه چطوری امپولو میزنید؟

همش فکر اینم که اگه کسی متوجه امپول دورنافی بشه میفهمه براای وی اف هست یاممکنه کسی هم که طبیعی باردارشده بزنه؟

خدایابه امیدخودت🌺

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگرمهمونی یاجایی باشید که کسی باشه چطوری امپولو میزنید؟ همش فکر اینم که اگه کسی متوجه امپول دورنافی ...

منم برام اینش مهمه کسی نفهمه.واینه نمیشه جایی باخودم ببرم‌باید تویخچال باشه

یا رب العالمین
چقدر طول میکشه وقت بدن؟ بعد آزمایش رو‌ کی مینویسه؟

من بدون ازمایش میرم هر دکتر زنانی مینویسه  

باید بعد پریودی بری  روز ۸ تا ۱۲ پریود

عفونت هم نداشته باشی 

این جا که من میرم ۳.۴ روز بعد وقت میده

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
من بدون ازمایش میرم هر دکتر زنانی مینویسه   باید بعد پریودی بری  روز ۸ تا ۱۲ پریود عفون ...

خب من‌میخوام تو اولین سیکل پریودی که اونجا هستم شروع کنم

میشه هم عکس رنگی انداخت هم توی سیکل ای وی اف بود؟

خب من‌میخوام تو اولین سیکل پریودی که اونجا هستم شروع کنم میشه هم عکس رنگی انداخت هم توی سیکل ای وی ...

عکس بگیر برو پیش نصر منم دارم این کارو میکنم فردا عکس میگیرم پس فردا میرم پیش نصر

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
اگرمهمونی یاجایی باشید که کسی باشه چطوری امپولو میزنید؟ همش فکر اینم که اگه کسی متوجه امپول دورنافی ...

یکی از جنبه های مثبت کرونا این هست که رفت و آمدها کمتر شده ولی چند بار که خونه مادر شوهرم بودم بسختی همسرمو صدا زدم رفتیم اتاق برام تزریق کرد یعنی جاریهام شش دنگ حواسشون بهم بود که چرا شوهرمو کشوندم اتاق ، حالا قبلشم صدبار بهش سفارش کرده بودم که فلان ساعت خودت بیا اتاق ولی غرق مهمونی بود اصلاً ایما و اشاره هم متوجه نمیشد ،، والا من مجبور شدم به مادرشوهرم بگم چون مطمئن بودم خودش هرجور باشه سعی میکنه از قضیه سردربیاره و اونطوری بیشتر مشکوک میشد برای همین خودم از اول گفتم چون تو محیط کار زیاد میشینم دکتر برای خونرسانی جنین بهم رقیق کننده خون داده ولی نمیخوام کسی متوجه بشه و حرف و حدیث اضافی درست بشه ،،

چه باحاله اینجا😁❤️

اولا سلام 😁😊❤️ دوما اینکه خانم‌های باردار که خدا لطف کرده بهشون بچه داده واسه ما هم که منتظر بچه هستیم دعا کنن که خدا لطفشونو شامل حال ما هم بکنن سوما سپاس و تشکر😁❤️چهارما ۸سال انتظار کم نیستا☹️😁ولی حتما حکمتی هست 😊پنجما اینکه ۸سال بی بی چک زدم دیگه شده عضو خونوادم خانم بی بی چک😁❤️ ای وی اف کردم نشد که نشد 😯ششم اینکه سال دیگه مطمعنم نی نی مو بغل میکنم عکسشو میزارم همه بگن کو کو😁👍👍👍عاشقتونم❤️❤️❤️شکر خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻الان شکر خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 دوماه که بچه هام بغلم ۲قلو 😍😍😍😍😍😍گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 😍😍😍
سلام ، ببخشید روی ران پا دردش بیشتر نیست ؟ همش فکر میکنم چون پوست رون پا ضخیم تر از پوست شکمه احتمال ...

نه برای من که دردش کمتره بزن امتحان کن به بازو‌میزنی نمیتونی دستتو‌ به راحتی بالا پایین کنی ولی رو رون این مشکلم نداری

بشین رو مبل روی رون بزن 

من دفعه قبل که انتقال دادم بعد انتقال رو تخت بیمارستان خواستم لباساما بپوشم تخت تکون خورد و من به سخ ...

منم دفعه پیش ، بعد انتقال پاهام بالا بود و سرم پایین ، ناخودآگاه سرم و رو بالا آوردم احساس می کنم یکی از دلایل این باشه