2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045455 بازدید | 684468 پست
منم شرایط همسرم خیلی بده ماه بعدم پانکچر دارم برام دعا کنید🙏🙏🙏🙏🤗🤗🤗🤗

با همیم😊

منم ماه بعد

امید ب خدا 

مثبت فکر کنیم ک انشالله مثبت بشه😍

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
از شب قبلش هم دو وعده غذا درست کن حتما من سوپ درست کردم که سبک باشه برای بعد از عمل و کباب تابه ای ...

عزیزم یادته چند روز پیش ازتون پرسیدم روز پانکچر، اگه نمونه خوب نبود میشه تسه کرد یا نه.. اتفاقا دکتر ارولوژ دستور میکرو ک داد نوشت اگه نمونه خوب نبود همون روز تسه بشه... حالا نگرانه همینم. برا عمل از اصف میخایم بریم تهران..هیشکی هم نداریم.. قطعا همسرم بعد از عمل نمیتونه رانندگی کنه درسته؟

فکر کنم ما قبل از عمل ماشینو باید بزاریم پارکینگ بعد با تاکسی بریم سوییت.. چ استرس و شرایطی داریم بخدا... از این همه فکر خسته شدم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فداتشم بازم کاری داشتی نتونستی بگو بهم 😘

حتما عزیزم.. قربونت❤💋

سه تابچه ام دخترن البته دوتادختردارم الان سومی روناخاسته باردارشدم ووقتی شوهرم فهمیدکه دختره مجبورم ...

جنسیت بچه فقط ب اسپرم مربوط میشه.. قطعا میدونی زن فقط کروموزوم x داره ولی مرد x  و y . وقتی مرد x باشه با لقاح با تخمک میشه xx و بچه دختر میشه و وقتی y باشه با لقاح میشه xy و بچه پسر میشه.

ربطی ب شما نداره ک اذیتتون کردن😡

منم دو تا دختر دارم از خانواده ی شوشو که هیچ من با اینکه سزارین بودم مادر خودم سه روز موند پیشم چون ...

ببخشید دخالت میکنم. ماها برای زندگی و آینده ی خودمون بچه میاریم نه برای خوشال کردنه اطرافیانمون. 

این اشتباهو منم داشتم اوایل ازدواجم با اینکه عاشق دخترم، ب حرف خواهرم رفتم برا پسر تعیبن جنسیت کنم ک متوجه شدم همسرم ناباروری داره و مشکلمون اینقد بزرگه ک اصلا شاید هیچوقت بچه دار نشیم.. یه خوبیه این قضیه این بود ک سریعتر متوجه مشکلمون شدیم ولی الان میفهمم چ اشتباهه  بزرگی انجام دادم الان میدونم تنها چیزی ک مهم نیست جنسیته. نباید بزاریم فکر و سلیقه بقیه خوشی رو از زندگیمون بگیره. شما باید یه مادر قوی برا بچه هات باشی، میکرو و آی وی اف فقط ب جسم و روح خودت و همسرت آسیب میزنه. 

عزیزم یادته چند روز پیش ازتون پرسیدم روز پانکچر، اگه نمونه خوب نبود میشه تسه کرد یا نه.. اتفاقا دکتر ...

عزیزم اصلا ناراحت نباش خدا بزرگه

همه چیز عالی پیش میره

اگر تونستی سوپ درست کن بذار توی کلمن با یخ با خودت ببر تهران

یک کمی هم وسیله ببر که غذای ساده شوهرت درست کنه 

میتونید ماشین رو کلا بذارین سوئیت بمونه و با تاکسی برید و برگردید اینجوری راحت تره، استرس جای پارک هم ندارید

بعد از عمل درست نیست رانندگی کنه چون هم درد داره و هم ممکنه گیج باشه بخاطر بیهوشی

اگر مشکلتون dfi هست اصرار کنید تسه کنند ، برای dfi بالا تسه عالیه، تازه ترین اسپرمها رو میگیرن با تسه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
منم دو تا دختر دارم از خانواده ی شوشو که هیچ من با اینکه سزارین بودم مادر خودم سه روز موند پیشم چون ...

وازکتومی ک برا مردا راحتتره. سرپاییه.

دیگه ما سختیه پانکچرو داریم عمل بستن لوله هم با ما باشه😉

مرسی عزیزم از راهنماییت 😘😘 مگه با سونو روز دوم پریود ذخیره تخمدان معلوم میشه ؟  من یه بار ت ...

سلام . آره با توجه به وضعیت تخمدونات میتونن بگن. من قبل از اینکه بیام رویان یبار میکرو کرده بودم که ناموفق بود و جنین تشکیل نشد .بهم گفته بودن ذخیره تخمدانم کمه حدودا هشت دهم. درحالی که آزمایش ذخیرم ۱.۹   رو نشون میداد .رویان که اومدم در حین اینکه سونو میشدم بهشون گفتم دکتر قبلی چی گفته بررسی کرد بعد گفت نه به همون ۱.۹ میخوره ذخیرت

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
عزیزم انشالله هر دوتون مثبتی وبا خبر خوش بیاید

ممنونم گلم ان شاالله

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام عزیزم حتما فردا بهمون خبر بده ازمایش دادی ...به فکرتم عزیزم ...راستی دیگه بی بی نزدی؟

جواب آزمایشم ساعت ۱۲ حاضر میشه

حتما عزیزم چشم

نه گلم نزدم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
خدا دلتون تو اولین روز ماه ربیع شاد کنه🙏🙏🙏🙏🙏🙏😁😁😘😘

آمین

عزیزم انشاالله فردا جفتتون خوش خبر باشین 😘🌷😘

الهی آمین ممنون گلم