2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045261 بازدید | 684441 پست
ممنونم عزیزم ولی خب مشکل ما جوریه که طبیعی اصلا امکانش نیست. ان شاالله دامن همه منتظرا سبز شه

خدا به حضرت مریم بدون هیچ همسری فرزند داد. حالا ما شوهر رو داریم. اگر اون برامون بخواد هر ناممکنی ممکن میشه

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیز دلم متاسفم قسمت و حکمت خدا شاید بر این بوده 😔 من خودم بار هشتم مثبت شدم و کاملا درکت می کنم م ...

ممنونم گلم فقط برام دعا کن آروم شم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیز دلم کاملا حست رو درک میکنم.خودم دوبار این حس رو تجربه کردم و میدونی برا من حتی بدتر هم بود.چون ...

منم همینطوریم.همه اونایی که دیر تر از ما ازدواج کردن یکی دوماه دیگه بچشون بدنیا میاد منم براشون دعا میکنم ان شاالله سالم بچشون بدنیا بیاد ولی دلم میشکنه.فقط برام دعا کن آروم شم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ايشالله كه به زودي دلت شاد ميشه دست از تلاش برندار جواب تلاش و صبوري هات رو به زودي حتما ميگيري

ممنونم دوستم.خیلی برام دعا کن

ممنونم گلم فقط برام دعا کن آروم شم

گلم برا ارامشت صلوات میفرستم

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
سلام آزمایشم مثبت شد😭بتا 311/6

مبارکه گلم

ان شاالله سالم بیاد بغلت

بچه ها کمککککککک  😭😭 من ۷ روز ک از جواب مثبتم میگذره الان رفتم دسشویی لکه های قهو های اومد دس ...

اول از همه اصلا نترس. من ده روز بعد از جواب ازمایشم رفتم دستشویی لکه قرمز اومد رو دستمال. قرمز بودا. دست و پام شروع کرد لرزیدن. نمیدونی با چه حالی خودمو رسوندم بیمارستان. گفتن چرا اینقدر شلوغش میکنی طبیعیه. گفتم زنگ بزنید دکترم، دکترم علاوه بر دوتا شیافی که میذاشتم گفت یه امپول هم بزنم تا دو روز. من تو اون دو روز همش لک بینی داشتم. دیگه میترسیدم برم دستشویی. نگم برات که چقدر گریه کردم. همش به خدا میگفتم اگه میخوای ازم بگیری الان بگیرش. ولی خدا رو هزار مرتبه شکر که هیچی نشد. چهار روز بعدم رفتم سونو گفت قلب تشکیل شده و ضربان داره. ببین بدترین چیز همین ترسه. اون لک قهوه ای باعث سقط نمیشه اما استرس حتما باعث سقط میشه. اروم باش و توکل کن به خدا. شرایطتتو با دکترت درمیون بذار. ایشالا هیچی نیست

خدا به حضرت مریم بدون هیچ همسری فرزند داد. حالا ما شوهر رو داریم. اگر اون برامون بخواد هر ناممکنی مم ...

چی بگم عزیزم.ان شاالله خدا بهمون نظر کنه

چی شد؟جواب آزمایشتو نگرفتی؟

عزیزم ایشالا خدا زودی معجزشو نشونت میده شک نکن 

الهی آمین

برا آروم شدنم دعا کن گریم بند نمیاد

عزیزم سلام من امروز ۱۴ انتقالم بود.رویان میرم دکتر واسه ۱۶ انتقال آزمایش نوشته بود.متاسفانه منفی بود‌.فردا زنگ بزنم رویان بگم جواب منفیه.یا همون دو روز دیگه؟

داروهامو قطع کنم دیگه نه؟

@زینبی_بابا