2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045418 بازدید | 684466 پست
یعنی جنین شناس اولش نمی تونه وقتی که جنین تشکیل میده مشکلو بفهمه😒

چرا عزیزم از اولش می دونست.خیلی موقع ها با این مشکل ممکنه جنینی تشکیل نشه. به همین خاطر روز پانکچر بهم گفتن روز سوم چک کنم ببینم تشکیل شده یا نه.که تشکیل شد و بلاست با کیفیت aهم بودن.ولی دکتر پاکروش میگه اینکه کیفیت a هست نمیشه گفت مشکل کروموزومی نداره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان عید ربیع مبارک  من چهارشنبه انتقال دارم امروزم باید برم تست کرونا بدم نگران دردشم

انشاله به سلامتی بگو از حلقت بگیره

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
چرا عزیزم از اولش می دونست.خیلی موقع ها با این مشکل ممکنه جنینی تشکیل نشه. به همین خاطر روز پانکچر ب ...

وای چقدر پیچیدست این قضیه حالا باید چیکار کنید

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
چرا عزیزم از اولش می دونست.خیلی موقع ها با این مشکل ممکنه جنینی تشکیل نشه. به همین خاطر روز پانکچر ب ...

منم اوندفعه سه تا بلاست انتقال دادم منفی شد

وای چقدر پیچیدست این قضیه حالا باید چیکار کنید

فعلا دکتر مجدد آزمایش ذخیره تخمدان و هورمون رشد برام داده که تو پریودی باید بدم.نمیدونم راستش چی میشه خدا کنه با تخمک خودم بشه

منم اوندفعه سه تا بلاست انتقال دادم منفی شد

دکترم گفت هر کی عکس جنین هات رو ببینه میگه خیلی عالیه و حتما باردار میشی.ولی مشکلات کروموزومی جنین اینجوری مشخص نمیشه

شما چند بار انتقال دادی؟

فعلا دکتر مجدد آزمایش ذخیره تخمدان و هورمون رشد برام داده که تو پریودی باید بدم.نمیدونم راستش چی میش ...

وای خیلی سخته اینهمه زحمت بکشی هدر بره بدلیل ناشناخته انشاالله که مشکلتون حل بشه باتخمک خودت نتیجه بگیری ببین صلاح خدا چیه

دکترم گفت هر کی عکس جنین هات رو ببینه میگه خیلی عالیه و حتما باردار میشی.ولی مشکلات کروموزومی جنین ا ...

یبار سه تا تشکیل شد سه تارو باهم انتقال دادم حالا دکترمو عوض کردم اومدم تهران از اول شروع کردم خدا کنه اینبار اونطوری نشه

فعلا دکتر مجدد آزمایش ذخیره تخمدان و هورمون رشد برام داده که تو پریودی باید بدم.نمیدونم راستش چی میش ...

حالا از کجا معلوم مشکل از تخمکه؟

سلام دوستان عید ربیع مبارک  من چهارشنبه انتقال دارم امروزم باید برم تست کرونا بدم نگران دردشم

سلام

عید شما هم مباارک

وا عزیزم تست کرونا که درد نداره🤔

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....