2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045451 بازدید | 684468 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای چه زیاد. عزیزم😔

سلام عزیزم.خوبی؟آزمایش دادی؟

من جواب آزمایشم ۱۲ حاضر میشه.حس میکنم منفیه.

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
انشاالله که خدا امروز دلت روشاد میکنه گلم

الهی آمین🤲

ممنون گلم❤

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام گلم  نه هنوز انتقال ندادم ماه دیگه انتقال دارم

بسلامتی 

هایپر شدی-یا برا مسعله دیگه براماه بعد گذاشتی

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 

سلام دوستان. تو رو خدا اگه راهکاری برا یبوست دارید به من بگید. من واقعا کلافه ام. دیگه نمیدونم چی کار کنم. اصلا یبوست دیگه امونمو بریده. تو رو خدا اگه راهکاری دارید بگید. اب. کاهو. روغن زیتون. کره. الو. برگ زردالو. پیاده روی. هیچ کدوم مشکلمو حل نکرده. تو رو خدا اگه میدونید چی میتونه کمکم کنه بگید. فکر کنم بابت دوتا شیاف پروژسترونه که هر روز میذارم. اما دکتر کمش نمیکنه

حستو ول کن. از رحمت خدا ناامید نشو عزیزم. ایشالا که دلت شاد میشه

الهی آمین🤲

سلام دوستان. تو رو خدا اگه راهکاری برا یبوست دارید به من بگید. من واقعا کلافه ام. دیگه نمیدونم چی کا ...

شیاف رو رکتال بزار. باعث رفع یبوست میشه.منم چند روزی بود یبوست شده بودم شیاف رو رکتال کردم.الان دیگه رفع شده مشکلم

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
ممنون عزیزم ای وی اف هم میکنه کدوم بیمارستان؟

آره ivf هم میکنه،فک کنم عرفان

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍