2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045231 بازدید | 684439 پست
قبل ازدواج بله ولی اززمانی که به مشکل برا بچه دارشدن برخوردیم رفتیم دنبال درمان دکترگفت نیازبه عمل ن ...

درمان جواب داد؟

روز پانکچر، همسرتون نمونه داد یا تسه شد؟

اخه ما یکسال دارو مصرف کردیم تاثیر خاصی نداشت فقط ژل رویال یه مقداری وضعیتش رو بهتر کرد. برا همین میپرسم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درمان جواب داد؟ روز پانکچر، همسرتون نمونه داد یا تسه شد؟ اخه ما یکسال دارو مصرف کردیم تاثیر خاصی ن ...

بله برا پانکچر به صورت معمولی نمونه تازه دوسری هم مجبورشد بده چون تخمکام زیاد بود

درمان برا جهش خیلی خوب جواب داداولین ازمایش جهش گروهaخیلی کم بود۵بود ولی با فرتیلید و داروگیاهی همزمان‌مصرف کرد رسیدبه۵۵ ولی مشگل ما تعداد بود که خیلی پایین بود مورفولوژی هم البته۳بود

اشتیاقی‌که‌به‌دیدارتودارددل‌من‌‌ دل‌من‌داند‌ومن‌دانم‌ودل‌داندومن👶👶
مرسی عزیزم ممنون نه من سه بار خارج از ایران انجام دادم که منفی شد. بعد اومدم ایران پیش دکتر عارفی سه ...

خدا رو شكر كه زحماتت نتيجه داده ، همه از خارج ايران ميان ايران انجام ميدن من از امريكا اومدم ايران 😁

عارفي را تو ابن سينا كسي براش تره خورد نميكنه بيرون الكي معروف شده 😁

بله برا پانکچر به صورت معمولی نمونه تازه دوسری هم مجبورشد بده چون تخمکام زیاد بود درمان برا جهش خیل ...

عزیزم منم همسرم تعدادش فوق العاده پایینه... یک میلیون. هیشکی تو این تاپیک شرایطش مثه ما نبوده... الان شما اولین نفری هستی ک شرایط همسرت مشابه منه.

میشه بدونم چندتا جنین برات تشکیل شد؟ ضعیف بودن جنینا؟

برات دعا کردم زودتر خبربارداریتو بهمون بدی انشالله شما مثبت میشی منم روحیه میگیرم. ناراحت نباش فکر و خیال بدم نکن.. همه چی ب خودمون بستگی داره شاد و سرحال باش و با جنینات حرف بزن همش. موسیقیه خوب گوش بده و هر کاری ک ارومت میکنه انجام بده

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

دوستان گلم لطفا بگید از کدوم داروخونه گونال تهیه کردید

سلام امروز خیلی یهویی سرگیجه شدید گرفتم ب حدی ک ب زور چشامو باز میکردم و حرف میزدم بنظرتون از داروهام نیست؟؟داروهامم انوکسا.پروژسترون .و شیاف و استرادیول

@زینبی_بابا    

@مامان_ماهک10    

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
جنيناتون بلاست شدن با مصرف اينا ؟  چند سالتونه؟

واقعا ایران از نظر پزشکی و سطح سواد دکترها عالی هستش منتها اینجا دارو و تجهیزات پزشکی نیست. من آلمان‌ سه بار انجام دادم حتی جنین‌های اضافه رو چون سه روزه بودن فریز نمی کردن. اعتقادی به این موضوع نداشتن فکر کن برای سه بار انتقال سه بار پانکچر شدم در صورتیکه یکبار پانکچر کافی بود اگر فریز میکردن.  

از عارفی نگم که دلم ازش خونه ۳-4 نفر با هم ویزیت میکنه بدون اینکه تو پرونده چیزی ثبت کنه. من هر بار میرفتم ویزیت خودم توضیح می‌دادم که چه دارویی میخورم و در چه مرحله ایی هستم. برای من لنفوسیت تراپی، پی آر پی، سرم آی وی آی جی، خراش، چسب جنین و هر چی بگی انجام داد بعد هم گفت من نمی دونم چرا تو مثبت نمیشی می خوای برو تخمک اهدایی یا رحم اجاره یا جنین اهدایی در صورتی که اینا سه تا موضوع جداست یا من تخمک ندارم یا شوهرم اسپرم نداره یا رحمم مشکل داره اخرشم نفهمیدم منظورش چی بود فقط وقت و پول هدر دادم. بعدش رفتم دکتر زرنانی و گفت اصلا به این کارها احتیاجی نداشتی خلاصه ماجراهایی داشتم. هر کاری کردم زیر پست قبلی نشد ریپلای کنم

واقعا ایران از نظر پزشکی و سطح سواد دکترها عالی هستش منتها اینجا دارو و تجهیزات پزشکی نیست. من آلمان ...

عزيزم ميشه بگيد دكتر زرناني براتون چه تشخيصي دادن؟ چرا نهايتا از تخمك اهدايي استفاده كردين؟

الان هم سرم استفاده مي كنيد؟

بچه ها لوبیا پلو چیکار کرد انتقال داد-

@لوبیا_پلو   عزیزم چیکار کردی انتقال دادی

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
دوستان گلم لطفا بگید از کدوم داروخونه گونال تهیه کردید

عزیزم تهران داروخانه دکتر شکیبایی گونال ۷۵ داشت دکتر قمی ودکتر فلاح نژاد هم ۷۵داشتن میخوای فردا زنگ بزنم بپرسم برات