2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045340 بازدید | 684460 پست
ممنون عزیزم جوابمو دادی ..دقیقامنم درگیراین لکه بینی هاوآسپیرین وآنوکساهستم ودلشوره دارم برم صدای قل ...

دکتر من گفت سونو اصلا حتی واژینال ضرر نداره و اون استرسی که ماها الان داریم برای جنین هامون بدتره. اگر نگرانی برو سونو و قلبشون ببین اما بدون صدا. مگه سونو قلب نرفتی تاحالا؟ من هفته ایی یه بار پاتوق شده مطب 🤣🤣 خلاصه خل و چل شدم

عزیزم وقتی نوشته هاتو میخونم انگار خودم نوشتم خیلی حالتات مثل منه. واقعا عجیبه 😉  من مشکل انع ...

بخداگیج شدم ترلا جان ..من بیمارستان مادرکودک شیراز زیرنظردکترکرامتی هستم ...ایندفعه که دوباره شروع کردم به خوردن آسپیرین لک بینیم خیلی ادامه دارشد وصورتی بود که دکتردوباره گفت قطعش کن ..حالادلشوره دارم بخاطر نزدن آنوکسا ونخوردن آسپیرین من آزمایش انعقادی ندادم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دکتر من گفت سونو اصلا حتی واژینال ضرر نداره و اون استرسی که ماها الان داریم برای جنین هامون بدتره. ا ...

وای دختر چقدر سونورفتی من که فقط۷هفته رفتم و بس.شوهرم میگه منفی باف نباش وزیر بارحرفام نمیره ومیگه توکلت بخداباشه..بقول زینب جان بریم فکر آینده باشیم وانشاالله حال نی نی هامون خوبه توکل بخدا

وای چقدر خرج کردی پس🤣🤣 چیا حالا خریدی خداروشکر که تلاشت نتیجه داشت🥰

۳بار ژل رویال گرفتم هرسری ۶۰۰تومن اجیل همیشه دادم بهش خرنوب ۲۰۰_۳۰۰تومن شد خود داروهاش فقط اندروفرتی ۷۰۰تومن بود و ۳۵۰ایناهم موتیلیتی بووست بقیه اش ۲۰۰_۳۰۰تومن میشد غذاهاش همیشه چیزای مقوی بودو میوه و روغن زیتون بکر یا فوق بکر و..تقریبا هرماه خریدم به خاطر کرونا هی دکترم عقب افتاد و هی تکرار کردم اینارو

میگم عزیزم سیکل انتقالتون چجوری بود؟ چند روز بعد از تزریق دکاپیتیل انتقال جنین داشتین ؟

عزیزم من قبل پریود شدن داروهامو گرفتم نگه داشتم از روز اول پریود شروع کردم دکاپپتیل ایناهم نداشتم.فقط استرادیول و ویتامین و اسید فولیک و اخراش هم پروژسترون

سلام دوستان عزيز. ظهرتون بخير. ميشه لطفا راهنماييم كنيد. من روز ٥ انتقالم. از روز ٤ بعضي وقتها ترشح خيلي خيلي كم رنگ قهوه اي دارم كه زود قطع ميشه. ميخواستم اگه تجربه اي داريد در اختيارم بذاريد. ممنون ميشم ازتون🙏🏻🙏🏻

@ترلا   @khooobi   @bopo   سلام مامانهای گل شماهم مثل من دوقلودارین بیزحمت در ...

عزیزم من ۶هفته و ۲روزم بو شدیدا منو اذیت میکنه غذا نمیتونم بخورم معده ام خیلییی اذیت میکنه تهوع هم دارم روزی ۲_۳تا دمیترون میخورم. خسته وخواب الود هستم.البته خیلی ها هم اصلا این علائم رو ندارن و راحت هستن.بستگی به بدن داره عزیزم

ممنون عزیزم جوابمو دادی ..دقیقامنم درگیراین لکه بینی هاوآسپیرین وآنوکساهستم ودلشوره دارم برم صدای قل ...

راستی عزیزم منم لک بینی دارم نگران نباش انگار همه لکبینی داشته و دارن.مخصوصا تو دوقلوشایع هست.من اسپرینمو دیگه همون اوایل قطع کردم.انوکسا رو میزنم ولی.مگه سونو قلب نرفتی عزیزم؟چند هفته ای؟

سلام عزیزم خوبی؟ من امروز موعد پریودمه.دل دردم از دیروز کم شده ولی باز میترسم پریود شم.یعنی تا پروژ ...

سلام عزیز. خدا رو شکر. شما خوبی؟

نه ظاهرا پریود نمیشیم

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....